NOSTRADAMUS: “Iz arapske zemlje dolazi treći antihrist koji će biti TEROR ČOVJEČANSTVU”

nostradamusNostradamus je predvidio i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi da uslijedi veliko ujedinjenje muslimana.

“Iz jedne arapske zemlje,
biće rođen Muhamedov sljedbenik,
Ući će u Evropu noseći plavi turban,
Biće teror čovječanstvu,
Nikad većeg horora”.

Da li je “Muhamedov sljedbenik” iz Nostradamusovih stihova Abu bakr al Bagdadi, vođa ID?

Mnogi stručnjaci drže da je Nostradamus u svojim pročanstvima nagovjestio napad svearapske i muslimanske države koja će, kako sugerišu njegovi stihovi uništiti Izrael, Egipat, Aziju, Afriku, čak doći do Italije, gdje će biti zaustavlena od dva velika vladara.

Nostradamus predviđa dolazak trećeg antihrista, poslije dvojice – Napoleona Bonaparte i Adolfa Hitlera. On ga je nazvao Mabus i njegova bi pojava na svjetskoj sceni označila početak kraja svijeta kakav danas poznajemo. Da li je treći antihrist Islamska država kako se mnogi tumači Nostradamusa danas slažu ili nije, odgovor još sa sigurnošću ne može dati niko.

Ali istovremeno dešavaće se nešto mnogo opasnije, jer će čovjek morati da se bori sa prirodnim silama. Prema Nostradamusu doći će do pomjeranja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim dijelovima planete.

Sadašnji Sjevereni i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrijavanja, već zbog premještanja polarnih ledenih kapa! U predjelu koji pokrivaju Sjedinjene Američke Države, na sadašnjem 50. stepenu geografske širine formiraće se novi Sjeverni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz kosmosa. Njega ovaj vidovnjak zove “Mjesečev brat”, a asteroid bi mogao da donese jako zahlađenje i novo ledeno doba.

„Nebo će goriti na četrdeset pet stepeni“, govorio je Nostradamus.

Najpoznatije svjetsko ime proricanja i vidovnjaštva, Nostradamus prorekao je da smo već zagazili u 13-godišnji ciklus u kojem se odlučuje o sudbini planete i čovječanstva. Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završiće 2025.

Prvi razorni zemljotres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine uslijedio i potres na crnogorskom primorju. Zemljotresi bi nastavili da tresu oblast evropskog dijela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španiju.

 Izvor: dnevno.rs