Norma Jeane Mortenson – Marilyn Monroe kroz numerologiju: Filmska smrt – misteriozna i prerana

Umrla je u danu broja 2, koji je sudbinski pod vladavinom planete Mjesec, emotivno skrhana i odbačena…

Do sada ste sigurno shvatili koliko je moćna numerologija i koliko broj informacija može da pruži. O prošlosti, sadašnjosti i naravno budućnosti, o željama, načinu funkcionisanja, unutrašnjim emocijama koje se ne ispoljavaju na fizičkom nivou, ali koje utječu na ponašanje, o odnosima sa najbližima – ocem, majkom i braćom i sestrama. Svaki broj u datumu nosi određenu informaciju koja nas definiše. Zbog svoje radoznalosti, proučavala sam datume poznatih ličnosti, onih prisutnih na javnoj sceni i onih koje na žalost više nema. Pogledajmo kroz brojeve život i smrt Merlin Monro, slavnu glumicu, pjevačicu, model i pop ikonu.

Merilin Monro, najpoznatija američka i svjetska filmska zvijezda, imala je filmski život – od siromaštva do slave, i filmsku smrt – misterioznu i preranu. Najpoznatija plavuša filma, iz zlatnog doba Holivuda sredinom prošlog vijeka, za života nije bila ni izbliza toliko cijenjena kao sada. Pratila je reputacija zgodne glumice, a njeni brakovi i avanture više su zaokupljali javnost od njenih, kako će se poslije ispostaviti, odličnih filmskih uloga.

 Nerazjašnjeni detalji

Merilin Monro igrala je u filmovima koji se danas smatraju vrhovima američke kinematografije, među njima su – “DŽungla na asfaltu”, “Sve o Evi”, “Priča iz predgrađa”, “Neki to vole vruće”, “Rijeka bez povratka”, “Autobuska stanica” i “Neprilagođeni”.

Ali, tek nakon njene neočekivane smrti, koja je proglašena samoubistvom, mada postoje mnogi nerazjašnjeni detalji, kao i kasnija istraživanja kojima je ta tvrdnja ozbiljno dovođena u pitanje – Merilin je shvaćena ko ozbiljna glumica sa respektabilnim ulogama u fimovima sa tada najvećim zvijezdama Holivuda.

Norma Jeane Mortenson – pravo ime i prezime ove, nikada zaboravljene glumice, nosi broj 22, odnosno 4. Broj 22 simbolizuje objavu bića u svojoj raznolikosti i tokom života. tj. u prostoru i vremenu. Broj 4 se povezuje sa značenjima kvadrata i krsta, 4 je čvrsto, opipljivo i pristupačno čulima.

Kao Norma Džin, zeljna uspeha, ostvarenja u javnosti, slika se naga za kalendar. Te slike će kasnije biti biti objavljivane u cilju diskreditovanja njene ličnosti. Njena karijera počinje i promjenom imena u zvučno Merilin Monro, koje nosi broj 63 – javnost, ljepota, raskošno tijelo, srećne okolnosti i širenje posla ( Venera i Jupiter ), a zapravo broj 9, koji joj je donio tajanstvenost i sklonost samoobmani.

Sklonost porocima

Merilin Monro je rođena 01.06.1926. godine, i nosila je numerički kod 797, koji joj je obilježio život pun emotivnih stradanja. Ovo je veoma komplikovan kod. Na manifestacije koda, naravno da utiče čitav datum, način života i vaspitanje, posao kojim se osoba bavi i odnosi u porodici i široj okolini. Bila je uvijek željna ljubavi, još od djetinjstva, koju nikada nije uspjela da ostvari.

Loši odnosi sa majkom i ocem, koga takoreći nije ni upoznala, odvode je u brak u ranim godinama. Počinje njena glad i potraga za ljubavlju i sigurnošću. Merilin u svojoj matrici nije imala broj 8, koji u njenom slučaju označava nedostatak sigurnosti i oslonca. Taj nedostatak broja 8 je vodio iz braka u brak, iz veze u vezu, a veliki broj devetki iz imena i matrice, uvijek je maglio njenu realnu percepciju, pogrešno je pojam ljubavi mijenjala za požudu drugih, sebe samoobmanjivala, bivala povrijeđena neostvarenom srećom i naravno, sklona porocima.

Umrla je, u danu broja 2, koji je sudbinski pod vladavinom planete Mjesec, emotivno skrhana i odbačena, sama, pod velom tajne. Mjesec je izvršio svoje djelovanje, ova smrt nikada nije bila razjašnjena.

Numerolog Nevena Đukić/aura.ba