Noćne more: U SNU MU DOLAZIO NJEGOV DVOJNIK, KOJI JE PREMINUO PRIJE 500 GODINA!

Mladić koji je stalno sanjao da umire i da mu koža gori otkrio je davnog dvojnika koji je umro na isti način, piše LADBible. Robert Tolppi nakon noćne more bi se probudio u znoju, a broj A-14Z29 uvijek bi mu bio u glavi, prenosi net.hr.

Naravno, odlučio ga je pretražiti na Googleu, no nije dobio nikakve rezultate. Nakon toga obratio se prijateljici koja je konzervatorica umjetnina u nadi da će mu ona moći reći nešto više. Rekao joj je za misteriozni broj koji mu se motao po glavi, a ona je zaključila da bi se moglo raditi o oznaci portreta.

Budući da je bila na poslu, potražila je broj za Roberta, a onda su stvari postale jezive. Korisnik TikToka pokazao je o kojem je portretu riječ i nemoguće je negirati sličnost s njim.

Osim toga, prijateljica je saznala da je gospodin s portreta navodno preminuo od boginja prije 500 godina pa vjerovatno zato Robert u snu osjeća kao da mu koža gori. Video je brzo postao viralan i izbezumio je korisnike društvenioh mreža.

“Definicija reinkarnacije”, “Ako se šališ, odmah reci jer sam previše uplašena”, “Ovo ne može biti stvarno”, “Osjetila sam trnce u svakom dijelu tijela”, neki su od komentara.

 

error: Content is protected !!