Noćas na nebu čudna dešavanja: Ribe i Blizanci u kvadratu, pazite se!

Stvara se ogromna konfuzija, ovaj aspekt ćete najviše osjetiti u emotivnim odnosima i na polju finansija jer je Venera vladar partnerstva ali i novca. Osvješćenje dolazi nakon što Venera uđe u znak Raka, što će se desiti ubrzo.


Danas i večeras se na nebu dešava egzaktan kvadrat Venere u Blizancima i Neptuna u Ribama.Venera u Blizancima priča o površnim i laganim odnosima koji se održavaju najviše kroz komunikaciju, dok Neptun u Ribama čvrsto utemeljuje iluzije i generalno zna da navede na pogrešan put ili zaključak.

Ovaj aspekt ćete najviše osjetiti u emotivnim odnosima i na polju finansija jer je Venera vladar partnerstva ali i novca. Neptun zna snažno da izazove gubitak granica u ljubavi, da donese partnera koji nije siguran šta želi ali koji takođe zna da vas veže za sebe zbog sopstvenih slabosti.

Kvadrat ove dvije planete različito djeluje i stvara generalnu konfuziju. Gledajte gdje su vam polja kojima vladaju Ribe i Blizanci jer će ovaj aspekt, na kratko na našu sreću, djelovati i na polja i na planete koje vam aspektuju. Osvešćenje dolazi nakon što Venera uđe u znak Raka, što će se desiti ubrzo.

Ovan
Neptun je u vašoj kući tajni i biće tu još dugo dok Venera ovim tranzitom aktivira polje komunikacije i najbliže okoline što znači da imate trenutno neku aktivnu komunikaciju koja ima neku tajnu u sebi. Može lako da se desi da slijepo vjerujete nekome ko ne zaslužuje to.

Bik
Venera tranzitira vašim poljem imovine dok Neptun tranzitira poljem novca koji zarađujete kroz trenutni posao, što može da ukaže na neko pogrešno ulaganje ili lošu finansijsku sliku koja vam ne daje mnogo prostora. Takođe, može da se desi da pozajmite novac nekome ko vam isti neće nikada vratiti.

Blizanci
Neptun dugo plovi vašim poljem profesije i karijere, dok se Venera trenutno nalazi u polju vašeg ličnog, tek tako možemo reći da stvarate neku potencijalno lažnu sliku o sebi ili vama prilazi neko ko ovo radi. Sačekajte par dana i ne donosite neke ozbiljne zaključke.

Rak
Venera se sad smjestila u polje tajni dok Neptun aspektuje polje vaših uvjerenja, vjere ali i nekog učenja. Moguće je da gubite vjeru u sebe ili u nekoga bliskog, gubitak samopuzdanja i nesigurnost su sada aktivni.

Lav
Kvadrat ove dvije planete vas lako navodi na ulazak u dugove ili vas uvlači u neki odnos sa prolaznim prijateljem koji nije baš najjasniji i u kome se miješaju romantični i platonski elementi.

Djevica
Partnerstvo kako poslovno tako i romantično mogu biti zbunjujući pa ne bi bilo loše da ispitate da li ste prešli neke svoje granice. Trenutno mislite da imate više izbora, pa ako ih i imate, mnogi od njih ne mogu biti održivi.

Vaga
Ono što vam se dešava sada može biti novo i jako uzbudljivo, bilo da je to neko putovanje, veza na daljinu ili obrazovanje. Morate biti pažljivi i jasni sa sobom i prema drugima, jer se javlja ogromno nezadovoljstvo i osjećanje neispunjenosti.

Škorpija
Želja za krajnjom nagradom zbog proteklog perioda može povećati troškove, iluzije ali potrebu da se nekome prepustite do kraja. Pazite se šta i kako investirate pa bilo da je to partner ili neki projekat od kog imate velika očekivanja.

Strijelac
Aspekt Venere i Neptuna kroz vaše polje odnosa govore o tome da će se postaviti pitanje neke priče iz prošlosti ili će pokrenuti nešto iluzorno u postojećem. Nikako nije pravi momenat da tražite od partnera da sada donosi konačnu i čvrstu odluku jer postoje neka neizogovorena očekivanja i želje.

Jarac
Kvadrat snažno utiče na polje svakodnevnice, rutine i zdravlja. Uputstva i poruke su sada nejasni, kao i potencijalne zdravstvene tegobe. Svako rješenje koje vam se sada čini kao dobro i konačno prožeto je nekom iluzijom i nesigurnošću.

Vodolija
Sektor samoizražavanja je podstaknut maštom, fantazijom i kreativnošću. Ipak sve nije tako bajkovito i postoji velika mogućnost da se ušuškavate u svijet iluzornog zbog čega kasnije možete upasti u klopku, specijalno kada je u pitanju vaše ulaganje u neki potencijalni odnos.

Ribe
Neptun je već dugo u vašem znaku, pa se njegov uticaj pojačava i smanjuje. Ovog puta sa Venerom aktivira polja kuće i vašeg odnosa prema domu i porodici koji je trenutno maglovit. Ukoliko postoji neka konfuzija oko prodaje, preseljenja ili deljenja imovine, pokušajte da odložite to jer nikako nije sada momenat.