Njima nije važna razlika u godinama: Šta ima veze što je moj dečko stariji 40 godina i što ima stariju kćerku od mene?

Ovo su riječi 24- godišnje Samante Smit koja je luda za svojim, četiri decenije starijim izabranikom, Edvardsom Raselom

Upoznali su se putem interneta i odmah uplovili u vezu iako ih dijeli više decenija. Rasel Edvards (64) i Samanta Smit (24) upoznali su se pre tri godine na jednom sajtu za upoznavanje. Kažu da su se odmah zaljubili jedno u drugo i tako su odmah i uplovili u vezu.

Svi koji ih vide pretpostavljaju da su oni zapravo otac i kćerka, u nekim slučajevima čak i djed i unuka, ali oni tvrde da im to ne smeta. Raselova porodica im je veliki kamen spoticanja jer niko od njih ne odobrava tu njihovu vezu, i to uglavnom zato što su Raselova djeca starija od njegove devojke. On s druge strane tvrdi da u životu nije bio sretniji.

Samanta inače studira medicinski fakultet i kaže da ljudi pretpostave ili da je Raselova kćerka ili da je sa njim zbog novca.
„Moj tata odbija da ga upozna i kaže da treba da nađem dečka svojih godina – kaže ona i dodaje da ih njena majka podržava i da primjećuje da se Samanta “mijenja nabolje” u vezi sa njim.

Samanta je studentkinja, a Rasel je vlasnik firme koja se bavi prodajom sigurnosnih kućnih sistema i ističe da mu ne pada na pamet da se odriče svoje veze zato što ona smeta drugima. Njih dvoje planiraju da u januaru krenu da žive zajedno.
„Najviše se radujem tome što ću stalno spavati sa njim. To useljavanje će dodatno ojačati našu vezu – zaključuje Samanta. (metro.co.uk)