Njima je sve bilo krenulo niz brdo: KAKO JE TURSKA MAGIJA SKORO UNIŠTILA BRAČNU HARMONIJU?

Bračna idila i porodična sreća počeli su se rušiti početkom prošle godine. Sve je krenulo po zlu. Kao da im je neko živote okrenuo naopačke. Iz ovog pakla spasio ih je Vidoviti Ado

Danas je Alisa T. najsretnija žena na svijetu. Uspjela je spasiti svoj brak i porodicu, u kojoj je odgajala dvoje maloljetne djece. A samo djelići sekunde su je dijelili od razvoda i rušenja svega što je gradila sa čovjekom svoga života Enverom T, koji je bio nepunih pet godina stariji od nje. Sve su postigli u životu, imali sjajne poslovne karijere, divnu djecu vodili na pravi put. Žive u okolini Beča.

Bračna idila i porodična sreća počeli su se rušiti početkom prošle godine. Sve je krenulo po zlu. Kao da im je neko živote okrenuo naopačke.

Sve je počelo tako, kada je jedne nedjelje s mužem spremala garažu. Na polici gdje stoji muževo radno odijelo pronašla je crni smotuljak. Nešto kao mini vrećica, ušivena sa svih strana. Otvorila ga je, u njemu pramen kose, prah poput sitne zemlje, kosti, ljuska jaja, odrezani nokti…

Ostala je skamenjena, samo je prevrtala očima, želudac joj se okrenuo. Onako u panici je sve to bacila, te otrčala pod tuš. Bila je skoro sigurna da su to đavolja posla. Čak je to kazala i mužu, ali on je počeo ismijavati.

Tokom narednih nekoliko mjeseci u kući ili ispred ulaza je nailazila na još nekoliko neobičnih stvari; jedan zamotuljak pred vratima, saksija s cvijećem u kojoj se vidjelo da je neko dirao zemlju, kesa smeća pred garažom….

Svoj strah je nosila u sebi. Doduše, nije ni imala vemena da puno o tome razmišlja. Pritskali su je porodični problem. Nestalo je harmonije, sloge, ljubavi, nafake. Počele su svađe, optužbe, sukobi. Čak su je jednog vikenda, za vrijeme posjete, svekar i svekrva optužili da im sina upropaštava, da ga ne poštuje…

Suprug Enver se pretvorio u zvijer; kao da je neki đavo ušao u njega. Mene je nazivao pogrdnim imenima, prema djeci je bio drzak, pronalazio je i izmišljao mane meni, djeci, mojim roditeljima…. Sve češće je odlazio roditeljima, a od mene je tražio da se kupim iz stana i vodim našu djecu koju je zvao kopiladima tvrdeći da nisu njegova.

To je bila kap u punoj čaši i signal da nešto moram učiniti za svoju porodicu. Kao da mi je neko šapnuo “on je pod magijom i sihirima. Spašavaj i njega, i sebe, i djecu”.

Dakle, teška nevolja me natjerala da stupim u kontakt sa Vidovitim Adom iz Doboja, za kojeg sam saznala da je uspješan borac protiv magije i sihira. Već za vrijeme prvog kontakta, sve mi je bilo jasno. Čovjek je opisao moj život, kao da ga je živio sa nama u kući, a onda je kazao da je na našu porodicu bačena “turska magija” koja je vrlo opasna za zdravlje, ljubav, slogu i finansije, te da nam je to zlo napravila ženska osoba srednjih godina iz ljubomore i zavisti.

Pristala sam na tretmane na daljinu, te da će magiju ukloniti u roku od 49 dana. Postupila sam onako kako mi je on govorio, bila redovna i tačna na duhovnim tretmanima na daljinu, počela nositi njegove hamajlije zaštitnice, koje sam dobila poštom.

Iako sam jedva čekala tih 49 dana, kao krajnji rok, ja sam znatno prije osjetila povoljniju atmosferu u domu. Suprug je postao pažljiviji, a ja sam samo plakala, grcala sam u suzama, nekontrolisano su tekle. I muž, i svekar i svekrva, i djeca su postali pažljivi. A onda su nestale i te tegobe.

anas, opet dišemo punim plućima, uživamo kao nekada. Opet smo najsretnija porodica na svijetu.