Njihovo visočanstvo – kristalni nakiti Asje Nikšić: Ljekoviti đerdani od poludragog kamenja!

Sarajka Asja Nikišć je istinski „dragulj“ u svijetu kristaloterapije. Ona skoro 17 godina izrađuje nakit od kristala.  Fascinirana je njima

Odavno su u svijetu kristali postali neizostavni dekorativni materijal kako luksuznog nakita, garderobe, tako i namještaja i ostalih elemanata prostorne dekoracije. Gotovo na samu pomisao reči “luksuz” ili “glamur”, u našim mislima kreiramo sliku nečeg prelepog i presijavajućeg, neodoljivog i čarobnog, jednom rečju – kristala.

Zbog predivnog izgleda, ljudi su vijekovima kristalima pridavali ljekovita, pa čak i čarobna svojstva. I danas je ova vrsta liječenja veoma popularna, jer su kristali osim što su fascinantnog izgleda, veoma korisni za svakog čovjeka.

Sarajka Asja Nikišć je istinski „dragulj“ u svijetu kristaloterapije. Ona skoro 17 godina izrađuje nakit od kristala.  Fascinirana je njima, ali ljudima koji nose njen nakit. Kaže, nakon što jednom osjete moć njenih kristala, kupci se ponovo vraćaju i postaju njeni redovni klijenti.

vo je malo carstvo raznog kamenja, minerala, dragog i poludragog kamenja i kristala od kojih gotovo svaki ima svoju zanimljivu priča i komplicirano ime.

–           Kristali djeluju na tri nivoa: fizičkom, psihoenergetskom i duhovnom. Svaki ima svoju moć za određeni ljudski organizam, a kada se pažljivo kombinuju u naktu, oni su zapravo „ljekoviti đerdan od poludragog kamenja“ – kazala nam je Asja. Kontakt telefon Asje Nikšić: 061 706 850

Ljekovita moć Asjinih kristala

AMETIST – ljubičasti kristal se najčešće koristi kada nam je potrebna koncentracija, kod glavobolje, kod problema s nesanicom. To je kamen koji revitalizuje nervni sistem, opušta i odmara.

ROZENKVARC – je kamen ljubavi. Njegob zadatak je da uspostavi emotivni balans u vama da vas „nauči“ da volite i prihvatite sebe, a takvi ćete onda biti spremni da i prihvatite i volite druge.

GORSKI KRISTAL – jača dejstvo svih drugih kristala i može da se koristi za sve centre. Dobro ga je nositi stalno sa sobom jer će pokupiti svu negativnu energiju.

DIMNI KVARC – ima sposobnost uklanjanja negativne energije, uključujući stres, ljubomoru, bijes i strah, a također se vjeruje kako potiče plodnost.

RUŽIČASTI KVARC – označava ljubav te pridonosi sreći i zadovoljstvu u ljubavi prema sebi samima, boljoj polovinci i samoj okolini.

CRVENI JASPIS – pomaže u fizičkoj izdržljivosti i pomaže produženju seksualnog zadovoljstva. Reguliše bijes, cirkulaciju i poboljšava cirkulaciju ruku i stopala.

NARANDŽASTI KALCIT – je povezan sa seksualnošću i kaže se da potiče pozitivnu energiju u cijelom tijelu, uključujući i razigranost i samopouzdanje.

CRVENI GRANAT – je povezan sa strastima i energijom. To je kristal fizičke ljubavi, izvrstan za povezivanje  odnosa s  partnerom.