Njih je najlakše odvući u krevet: Ova dva horoskopska znaka su LAK PLIJEN

Zvijezde otkrivaju za koje horoskopske znake treba uložiti najmanje truda da bi se odvukli u krevet.

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi se neće dati tako lako… Njih ćete morati dugo da nagovarate pre nego što ih namolite da spavaju sa vama.

Bik

Svi znaju da su Bikovi skloni pretjerivanju. To se veoma često odnosi i na broj partnera u krevetu. Oni su temperamentni, možete lako da ih dovedete do ludila, a ukoliko im se svidite, odlazak u krevet je zagarantovan.

Blizanci

Iako vole da flertuju, nećete tako lako odvesti Blizanca u krevet. Morate prije toga da zadobijete njegovo povjerenje, pa tek ukoliko se sve “zvijezde sklope”, možda ćete ga i vidjeti bez odjeće.

Rak

Emotivnim Rakovima je potrebno mnogo ljubavi, pažnje, poklona i lijepih reči da bi imali seks sa vama. Moraćete da se potrudite.

Lav

Lavovi vole da budu vođe i ukoliko imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertuju, da budu u centru pažnje i možete lako da ih osvojite.

Djevica

Djevice su brižne, veoma brižne. Teško da ćete prve večeri da je odvedete u krevet, ali i ako uspijete u tome, neće biti na jedno veče.

Vaga

Neodlučne Vage ne mogu ni na seks da se odluče. Dok one razmisle šta će, da li će i kako će već bi svanulo.

Škorpija

Seksualne Škorpije obožavaju maženje, ljubljenje i seks. Čak iako je nešto isplanirala, ukoliko se ukaže šansa za seksom, ona će sigurno sve otkazati. Vole seks više nego bilo šta.

Strijelac

Strijelčevi su izuzetno seksualni, ali treba im mnogo vremena da se odluče… Ako ih nagovorite, budite ubijeđeni da vas čeka sjajan provod.

Jarac

Jarčevi su kao i Ovnovi… Veoma tvrdoglavi i moraćete veoma dugo da ih nagovarate.

Vodolija

Vodolije su velike flegme… Njih je čak i lako odvesti u krevet baš zato što im je svejedno da li će imati seks ili neće.

Ribe

Neuhvatljive Ribe će imati seks sa vama… A onda ćete vi trčati za njima.