Nikola Tesla: “Ako biste znali veličanstvenost trojke, šestice i devetke, imali biste ključ univerzuma”

Nikola Tesla je učinio bezbroj misterioznih eksperimenata, ali je on sam bio sasvim druga misterija. Skoro svi genijalni umovi imaju određenu opsesiju. Nikola Tesla je imao prilično veliku!

Tri puta je hodao oko bloka prije nego što uđe u zgradu, čistio bi svoje tanjire sa 18 salveta, živio je u hotelskim sobama samo sa brojem koji je djeljiv sa 3. On bi pravio kalkulacije po pitanju stvari u njegovom neposrednom okruženju kako bi se uvjerio da je rezultat djeljiv sa 3, i svoje izbore je bazirao na tim rezultatima. On bi radio sve u setovima od po 3, piše webtribune.rs.
“Ako biste znali veličanstvenost trojke, šestice i devetke, imali biste ključ univerzuma“ – govorio je Tesla.

Njegova opsesija su bili brojevi- 3, 6 i 9 i tvrdio je da su izuzetno važni, ali niko nije slušao.

On je čak izračunao tačke čvorova oko planete, povezane sa ciframa 3, 6 i 9!

Ali zašto baš ovi brojevi?

Šta je Nikola Tesla pokušavao da objasni svijetu?
Prvo, moramo da razumijemo da mi ne stvaramo matematiku, već je otkrivamo. To je univerzalni jezik i zakon. Bez obzira na to gdje ste u univerzumu, 1+2 će uvijek biti 3! Sve u univerzumu se pridržava ovog zakona!

Postoje obrasci koji se prirodno dešavaju u univerzumu, obrasci koje smo otkrili u životu, galaksijama, formacijama zvijezda, evoluciji, i gotovo svim prirodnim sistemima. Neki od ovih obrazaca su “Zlatni presjek” i “Sveta Geometrija”.

To je jedan zaista važan sistem kojem se, očigledno, potčinjava priroda, to je “binarni sistem“ čiji model funkcioniše tako što se počinje od jednog i nastavlja sa dupliranjem brojeva. Ćelije i embrioni se razvijaju po ovom svetom šablonu: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256…

Neki to zovu “Božji plan”.

Matematika, po ovoj analogiji, je otisak Boga. (ostavimo religiju po strani!)
U vorteksnoj matematici (nauci stvaralačke anatomije) postoji obrazac koji se ponavlja: 1, 2, 4, 8, 7 i 5 i tako dalje 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4 …

Kao što možete vidjeti, 3, 6 i 9 ne spadaju u ovaj obrazac. Naučnik Marko Rodin smatra da ovi brojevi predstavljaju vektor od treće do četvrte dimenzije, koji on naziva “poljem toka”. Ovo polje mora biti energija viših dimenzija, koja utiče na energetski niz drugih šest tačaka.

Rendi Pauel, učenik Marka Rodina, kaže da je to tajni ključ ka slobodnoj energiji, nešto za šta svi znamo da je Tesla savladao.

Dozvolite da objasnimo!

Počinimo sa 1, pomnožimo ga sa 2, dobija se 2, 2 pomnoženo sa 2 je 4, kada 4 pomnožimo sa 2 dobijamo 8; kada pomnožimo 8 sa 2 – 16, što je 1 + 6 = 7, kada 16 pomnožimo sa 2 – 32, kao rezultat se dobija 3 + 2 jednako 5. Ako nastavimo, da se pridržavamo tog istog modela dobijamo: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2…
Ako počnemo sa 1 u obrnutom smjeru, uvijek ćemo dobiti isti obrazac samo u obrnutom redoslijedu: polovina od 1 je 0,5 (0 + 5) što je jednako 5. Polovina od 5 iznosi 2,5 (2 + 5) jednako 7, i tako dalje.

Kao što vidite, ne spominju se 3, 6 i 9! Čini se da su oni van okvira ovog obrasca.

Međutim, postoji nešto čudno, kada počnete njih da množite sa dva, dobijate da je 3 puta 2 jednako 6; 6 puta 2 je 12, što (1 + 2) je 3. U ovom obrascu se ne pominje 9! Čini se da je 9 van oba obrasca.

Ali ako počnete da množite 9 sa 2, uvijek svi rezultati dovode do 9 (18, 36, 72, 144, 288, 576…)

To se zove “Simbol prosvetljenja”!