Nikol Kidman zbog sekte ne viđa svoju djecu!

Naime, glumica je na pozornici odala počast samo svojoj mlađoj djeci, ćerkama Sandej Rouz i Fejt Margaret koje je dobila u braku sa suprugom i muzičarem Kitom Urbanom. Nikol je isto učinila i u prethodnim obraćanjima publici, a kao razlog tome, Dejli Mejl navodi dokumentarac “Going Clear: Scientology and the Prison of Belief” u kojem se ističe kako je upravo sajentologija – koju nazivaju i kultom poznatih, kriva za razdor između holivudske glumice i njene djece.


I dok je spomenuta crkva ove navode demantovala, Nikol je izabrala da ne priča o sajentologiji.

Glumica se ovoj religiji priključila kad je bila u braku s Tom Kruzom koji je veliki zagovornik ovog pokreta, ali Kidman je iz kulta izašla nakon što se rastala od glumca. Uprkos tome, njihova djeca Isabela i Konor su sajentologiji ostali i dalje privrženi, u sekti su odgojeni, a sa majkom navodno ne pričaju godinama, stil.kurir.rs.

– Moja djeca su sajentolozi i ja to poštujem – samo je kratko jednom prilikom izjavila Nikol.
Lea Remini pak, glumica i bivša pripadnica sajentologije, u svojoj knjizi naslova “Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology” piše da Nikol nakon izlaska iz sekte podvrgnuta programu naziva “Suppresive Person” koji označava postupak u kojem su nekadašnji sajentolozi odsječeni od porodice.

Sajentološka crkva je i ovo demantovala, ali činjenica je da Nikol sa svojom usvojenom djecom ne komunicira, pa tako nije bila ni na Isabelinom vjenčanju 2015. godine. Glumica sa sinom i ćerkom nije fotografisana više od 11 godina.