Nezaboravni scenski nastupi na „Evroviziji“: Zašto se pamte Severinine crvene gaćice i Aljošin najduži šlic!

„Evrovizija“ je najveći svjetski spektakl. Uvijek je na ovoj pozornici bilo šokova… U toku minule 62 sezone Severinine crvene gaćice, dok je pjevala „Štiklu“ ostale su upamćene kao vrhunac seksipila. Zanimljivo je da istorija ove manifestacije kaže da provokativnih haljina na njenim binama nikada nije nedostajalo. Ovo su naj seksi nastupi:

Kada je 2010. u ovakvoj haljini šetala Evrovizijom, pjevačica Alioša je orivlačila ka sebi brojne poglede. S obzirom na dužini šliceva na njenoj haljini, pažnja koju je osvojila nije iznenađujuća.

Dubok šlic je bio izbor i belgijske pjevačice Kejt Rajan koja je svoju zemlju predstavljala 2006. na Evroviziji, a takmičenje se te godine oržalo u Atini. Bio je to pravi narandžasti zemljotres na sceni.

Kad god se spomene Ukrajina, misli odmah odlutaju do izazovne Ruslane koja je 2004. u Berlinu u ovakvoj haoljini išetala na binu.

Nije se pojavila u haljini, ali je odjeća azerbejdžanske pjevačice Samre Rahimli na Evroviziji u Stokholmu bila veoma primećena.
Zapalila je scenu u ovoj haljini 2013. u Malmeu Ukrajinka Zlata Ognevič. Njen crno-zlatni spoj bio je efektan i veoma seksepilan.
U jednoj od najizazovnijih haljina na Evroviziji pojavila se Severina Vučković (danas Kojić). Izvela je pjesmu “Moja štikla” u vatrenoj crvenoj odjeći i na tom nastupu otkrila čak i veš koji je nosila ispod odjeće.