Nevjerovatno: ovoj djevojčici dnevno vade po 5 mrtvih mrava iz očiju. Niko ne zna kako su tamo dospjeli!

Jedanaestogodišnja djevojčica budi se s mrtvim mravima u očima i niko ne zna kako su oni dospjeli tamo. Već su joj izvadili 60 mrava iz oka, a doktori misle da su ušli kroz uši.Pogledajte video

Ashwini (11) iz indijske pokrajine Karnataka prije nekoliko dana se počela žaliti na jake bolove u očima. Imala je osjećaj kao da joj je nešto zapelo iza kapaka, a nakon što su provjerili, našli su joj malog mrava u jednom oku.

Nisu se previše obazirali na to jer su mislili da joj je buba tamo slučajno završila, ali djevojčica se ubrzo opet počela žaliti na bolove. Našli su još više mrtvih mravi i odveli je u bolnicu.


Doktor im je rekao da su mravi sigurno ušli kroz uši i nekako došli do očiju. Protiv bolova i iritacija prepisao joj je kapi za oči, ali djevojčica još uvijek nalazi po pet mrtvih mravi dnevno iza svojih kapaka. U roku od 10 dana, izvadili su joj 60 mrava.

Roditelji su je odveli u specijaliziranu bolnicu za oči u Moodabidri i nadaju se da će dobiti neke odgovore. Vodili su je i astrologu jer su se bojali da ju je opsjeo neki zli duh.