Nevjerovatna transformacija Instagram influenserke Grejs Volski (33): Odrekla se šećera, pa smršala 50 kg!

  Ova djevojka je promjenom samo jedne navike uspjela da liniju dovede do savršenstva

Žena koja je dnevno znala da popije i do 5 litara soka i ima 7 obilnih obroka je uspjela da smrša preko 50 kilograma i napravi nevjerovantu transformaciju.

 

Grejs Volski koja ima 33 godine se cijeli život borila sa viškom kilograma i nezdravim navikama. Uvijek je bila gojazno dijete, ali je u jednom trenutku prešla i tu granicu.

 Sramila se svog izgleda

  • Kada sam shvatila koliko imam kilograma, bila sam šokirana. Jednostavno nisam bila svjesna svojih dimenzija do tad. Tog dana sam riješila da ću potpuno transformisati svoje tijelo.

  • Sve sam ignorisala – moje misli, osjećanja, pokretljivost. Nisam se dobro osjećala, bila sam skroz posramljena kako izgledam – prisjetila se.

Odlazak na kraći put sa porodicom uticao je na njenu odluku:

  • Zbog gojaznosti nisam mogla da se dobro krećem, bila sam u redu zajedno sa ljudima koji imaju velike zdravstvene probleme, hendikepirani su od rođenja, a ja sam sama sebi ovo uradila. Znala sam da mora nešto da se promijeni”, bila je jasna.

 Osluškujte organizam

Iako je pokušala mnoge dijete i metode da bi se rešila kilograma, smatrala je da problemu pretjerane gojaznosti mora da pristupi drugačije:

 

  • Na programu sam koji podrazumijeva da ne moram da idem u teretanu. Šetnja je moja aktivnost. Takođe, čvrsta sam bila u odluci da jedem samo kad sam gladna. Počela sam da učim da volim sebe, što je takođe bitna stvar – rekla je.

  • Ranije bih preskakala doručak, a za ručak sam znala sama da pojedem i cijelu picu i to onu najveću. Jedan moj obrok je izgleda kao da je spemljen za 4 osobe – kaže Grejs.

 

Iz ishrane je izbacila šećer i rezultati su vrlo brzo postali vidljivi.

  • Moje tijelo je odmah odreagovalo, a samo sam izbacila šećer iz ishrane. Biću potpuno iskrena, bilo je teško, ali sam čvrsto riješila da uspijem. Sve je u našoj glavi, ako dovoljno želimo nešto, onda to možemo i da ostvarimo.

  • Vrlo je važno slušati svoj organizam, on će nam sve reći. Nikakve rigorozne dijete nisu potrebne. Ako pažljivo osluškujemo, znaćemo kad nam je dosta”, kaže ona i dodaje da je, takođe, vrlo bitno biti fizički aktivan, ali i pronaći aktivnost koja vam najviše prija.
  • Ako ne uživamo, to znači da nije dobro za nas -zaključuje ona.

error: Content is protected !!