Nevjerovatna soda bikarbona: UKLANJA SVE NEPRIJATNE MIRISE

Koliko god pazili, nemoguće je da se, u toku dana, ne oznojite. Odjeća tada, naravno, upija taj neprijatan miris. Isto važi i ako ste pušač. Odjeća će ubrzo početi da vam se osjeća na cigarete.

Srećom, postoji jednostavan način da uklonite, kako ove, tako i druge neprijatne mirise. Sve što je potrebno da uradite, jeste da dodate sodu bikarbonu u slijedeće pranje veša.

“Jedan od najboljih savjeta koje vam ikada mogu dati jeste da dodate sodu bikarbonu u svako pranje veša -, piše u jednoj objavi na društvenim mrežama.

Drugi korisnik ove društvene mreže je zatim ostavio komentar u kome je tagovao stručnjaka za čišćenje i pitao ga za mišljenje. Ubrzo je uslijedio odgovor:

“Soda bikarbona je nevjerovatna. Stavite je u frižider i upiće mirise. Stavite je u veš i upiće mirise. Odlična je za smrdljivu odjeću iz teretane i odjeću koju nose bebe, a koja se osjeća na urin. Isprobajte. -, rekao je ovaj stručnjak koji je preporučio da koristimo 1/4 šoljice sode bikarbone za mašine sa prednjim punjenjem i 1/2 šoljice za mašine za gornjim punjenjem