Nevjerovatna sličnost sa američkim predsjednikom: Donald Tramp ima bliznakinju u španskom selu?! (Foto)

Kažu da svako na svijetu negdje ima svog brata blizanca, a ako je suditi po fotografijama koje posljednih dana kruže Internetom, američki predsjednik Donald Tramp ima sestru bliznakinju koja živi u jednom španskom selu.

Dolores Leis Antelo zajedno sa svojim mužem već 40 godina živi na farmi u Cabana de Bergantinos. Iako ne posjeduje telefon ni kompujter, ova žena je ostvarila Internet slavu nakon što je fotografisala novinarka Paula Vazquez.

Dolores je pozirala sa krampom u ruci za potrebe priče o tome kako se španski farmeri nose sa olujama koje su posljednih dana harale ovim područjem.

Pauli se svidjela fotografija i odlučila je da je postavi na Instagram, i nije trebalo puno vremena da ljudi uoče nevjerovatnu sličnost sa liderom Američkog naroda. Fotografija je zaradila preko 8000 lajkova i podijeljena je preko 4700 puta, prenosi Newsweek.

– Izgleda da je moja fotografija izazvala lavinu smijeha među ljudima i mislim da je to uglavnom zbog stila frizure – rekla je Dolores, a njena kćerka je bila oduševljena idejom da su oni možda „daleki Trampovi rođaci.“