Nevjerovatna drama Lejle F. iz Sarajeva: KOMŠINICA SE U MOJIM SNOVIMA PRETVARALA U ZMIJU

Svađe između mene i supruga, jaka bol u stomaku i glavi, bolesno dijete… izazvani su sihirma naše prve komšinice. Namjera joj je bila da nas rastavi i oduzme nam polovicu kuće, koju su nam darovali rođaci. Spašeni smo uz pomoć tretmana bijelog maga Ade Sarajlije

Težak je život bez majke. Ja sam svoju izgubila kada sam imala devet godina, umrla je. Tada nisam bila svjesna kakav me život čeka bez nje. Bol za njom vremenom je bila sve jača. Koliko li sam samo noći preplakala i pitala se zašto je moja mama morala tako rano otići, a silno mi je trebala.
U tim trenucima očaja sam se zaklela da moja djeca nikada neće osjetiti tu bol i da će uvijek uživati u roditeljskoj ljubavi. Zbog zlobe nekih ljudi u godinama koje su slijedile tu svoju zakletvu sam bila pogazila. Uz pomć sihira prva komšinica meni i mojoj porodici je pripremila pakao od života.
Dva stranca
Ni moj suprug nije imao sjajno djetinjstvo, tako smo pred samo stupanje u brak obećali jedno drugom da naša djeca neće nikada osjetiti bol kao mi. Doduše, u prvim danima braka zapadali smo u razna iskušenja, ali brak nam je iz dana u dan bio sve stabilniji. Uz sebe nismo imali nikoga ko bi nam mogao pomoći. Živjeli smo kao podstanari, i u takvom “selećem” životu dobili smo dvoje divne djece…
Lagala bih kada bih rekla da nije bilo teško, da nije bilo sekiracije i nervoze. Ali, najbitnije od svega nam je bilo da su nam djeca, a i mi sa njima, doista bili sretni.

„Kada se ukazala nada da bi i mi ubrzo mogli skrasiti se pod vlastitim krovom, bili smo ushićeni, vedri i spremni na još veću borbu. Tačno prije godinu dana rođak moga supruga nam je ponudio da se preselimo u dio kuće koju je kupio zajedno sa svojim prijateljem. On je živio i radio u inozemstvu, nije mu trebala. Naravno, bez bilo kakve nadoknade. A sve pare koje dajemo za kiriju da čuvamo i vremenom kupimo stan. Bili smo oduševljeni, puni nade i objeručke tu ponudu smo prihvatili, ne slutivši šta nas čeka – priča Lejla..

Po samom useljenju u novi dom mene je stomak nesnošljivo počeo boljeti i stvariti nervozu u meni. Svi oko mene su mi bili krivi za nešto, pa su i prve svađe sa suprugom postale neizbježne. Postajale su iz dana u dan sve češće, burnije, a završavale su mojim plačem i zaprepaštenim pogledima djece. Postali smo stranci i na rubu zajedničkog života…
Preokret
Prekretnica se desila kada se moj sin jednog jutra probudio u plaču. Pokušao je da ustane, ali je pao na pod. U prvi mah, kada se malo primirio, pomislila sam da dijete boli stomak. Kada se to ponovilo i naredno jutro, a lijekovi koje smo kupovali u apoteci nisu pomagali, bila sam sigurna da se nešto čudno sa nama dešava. Posebno kada sam uvidjela da ga moje učenje sura iz Kur’ana, koje sam znala, donekle smiruje.
Kako sam nekoliko puta pročitala u Auri o bijelom magu Adi Sarajliji i njegovom radu odlučili smo da pođemo njemu.
Mom suprugu je rekao da je “nagazio”, a da preko mene prave sihire i na polovicu kuće u kojoj živimo. Sve to je pogodilo i našeg sina.
Kome sam to nanijela zlo pa mi ovako vraća, rastura mi porodicu?
Bijeli mag Ado Sarajlija je rekao da ću sanjati osobu koja se sihrima bavi i kojoj smetamo. Ali, da prije toga moramo obaviti sve duhovne tretmane i određene tehnike.
Nakon nekog vremena sanjala sam gospođu koja živi u drugom dijelu kuće, ženu od čovjeka koji je kupio taj dio kuće. U snu pored nje sam vidjela i zmiju. U razgovoru sa Adom sam shvatila da je ona ta osoba kojoj ja smetam. Smetalo joj je što živimo u toj kući, pa nas je željela razdvojiti. Svojim duhovnim tretmanima Ado Sarajlija sa nas je skinuo sihire. Njegov kontakt telefon je 063 989 489. Pozivni za BiH je 00387.

Komentari

komentara