Nestašni nevidljivac: Duh štipa i hvata posjetitelje paba za guzu

Štipanje za guzu možda se ne čini tako neobičnom pojavom u pabu, no ako se gosti i osoblje neprestano suočavaju s tom pojavom kada nema nikog u blizini, vrijeme je da se pozove – istjerivače duhova


Britanski pab The Queen’s Arms našao se na meti istraživača paranormalnog nakon što su se brojni gosti i osoblje požalili da često osjećaju kako ih nešto štipne ili uhvati za pozadinu.

Paul Wharton, 41-godišnji pomoćnik upravitelja, nekoliko je sedmica mislio da se radi o grčevima.

“Jedne večeri sam razgovarao s kolegama i spomenuo štipanje za guzu i svi su priznali da se to događa i njima – prenosi The Sun.

Jedna od redovitih gošća paba, 26-godišnja Ashley Beland, tvrdi da se i ona našla na meti nestašnog duha:

“Stajala sam pored šanka i uživala u čaši vina kada sam odjednom osjetila da me neko uštipnuo za guzu. Instinktivno sam se okrenula, spremna da opalim šamar nekom ljigavom tipu, no nije bilo nikoga. Bila sam jako zbunjena, no nakon nekog vremena sam saznala da se to događa i drugim gostima i osoblju. Isprva me bilo strah, no pretpostavljam da postoje i gore stvari koje duh može napraviti.

U pabu je također primijećeno da se stolovi ponekad pomiču sami od sebe, a osoblje priznaje da, iako atmosfera zna biti pomalo jeziva, izgleda da su se gosti navikli na nepoznatu prisutnost.

Kako bi pobliže istražili fenomen, pozvali su i ekipu istjerivača duhova, a hoće li njihovi napori uroditi plodom, tek treba vidjeti.