Nesretni u ljubavi: Koja će 3 horoskopska znaka biti slomljenog srca do kraja godine?

Pogledajte šta kažu zvijezde koji bi horoskopski znaci mogli da dožive da budu slomljenog srca jer im se planete neće baš složiti u njihovu korist.

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođemo kako bi spoznali osjećaj za gubitak i naučili da cijenimo ono što imamo. Do kraja ove 2018. godinei, ovi će se znakovi (ako već nisu) naći na ljubavnom iskušenju!

Blizanci

Za sve Blizance slijedi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) odmaknuti od svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno će se suočiti sami sa sobom.

Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu da mijenjaju cijeli svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i naučiće neke lekcije na teži, odnosno bolniji način.

Škorpija

Drage Škorpije, vi najčešće sami sebi slamate srce, iako je mnogo lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u tvom životu odvijati izazvaće ljutnju i sipaćeš svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe.

Ako ne obuzdaš svoju destruktivnu energiju na vrijeme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćeš na kraju ti najviše da patiš. Čitaj: liječi slomljeno srce! Pozitivna strana tvoje destrukcije je nevjerovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni te puno toga nauče, a ako se postaviš pametno – okreni svaku promjenu u svoju korist i dočekaj kraj godine sretnija nego ikad!

Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive u ravnoteži, život nije uviojek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nosite još od djetinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija.

Ove ćete godine napokon definisati sve svoje emocije, reći jasno i glasno šta mislite, riješićete se nepotrebnih izvora stresa i krenuti svježe iz početka. Vrlo vjerovatno ćete po putu izgubiti neke ljude u svojem životu, jer ćete shvatiti kako “to nije to” i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi.

Drage Vage, vrijeme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj lični, unutrašnji balans.