Nesib Nukić (58) iz Banovića zahvaljujući Krnjićevoj terapiji, dijabetes sa 26 spustio na šest jedinica: Konačno sam živnuo, a neposlušna gušterača je ponovo proradila!

 

 Ima ljudi, svašta pričaju, te nije to zdravo, te skupo itd. Oni ne znaju o čemu pričaju, cijena je i više nego pristupačna kada uzmete u obzir šta sve dobijate u paketu. Tu ne mislim samo na sirup i ostale preparate, već i na Mirsada koji je tu kad god vam zatreba za neku pomoć ili savjet. Jednostavno nema načina da se tom čovjeku dovoljno zahvalim za sve što je učinio i koliko mi je pomogao

Nesib Nukić

Konjički travar Mirsad Krnjić, svojim prirodnim preparatima uspio je još jednog „šećeraša“ spasiti od ove opasne bolesti. Kada smo pozvali njegovog klijenta, 58 –godišnjeg Nesiba Nukića, dočekao nas je radosni glas koji nije štedio riječi hvale na račun Krnjićeve terapije. Oduševljen je rezultatima i Konjičkim sirupom koji mu je poslije pet godina bezuspješne terapije raznim tabletama, napokon dovela red u organizam

Nesib sa svojom suprugom i sinom Nedimom živi u Banovićima, a kako to obično bude, dijabetes se bez ikakvih znakova upozorenja pojavio prije pet godina. Žeđ, glad, neraspoloženost i ostali dijabetički simptomi odveli su ga kod doktora na pregled. Odmah mu je propisana terapija inzulinom i gomilom tableta.

– U mojoj porodici jedino mi je brat imao dijabetes, i nisam se previše brinuo da bi se to i meni moglo desiti, ali eto, i mene snađe isto. I tako, od 11. 02. 2011. godine sam na inzulinu i tabletama, koje sam dnevno morao koristiti i po nekoliko puta. U tom mučnom periodu šećer mi je znao dosezati i do 26 podioka – počinje svoju ispovijest Nesib.

– Vodio sam dosta uredan život i mislim da su „okidači“ za pojavu dijabetesa bili svakodnevni životni stresovi i sekiracije od kojih je danas nemoguće pobjeći.

Pomama za Krnjićevim brojem

Polako se Nesib već mirio sa činjenicom da možda nikada neće pronaći bolje rješenje od svakodnevnog gutanja tableta, kada je na televiziji saznao za ime Mirsada Krnjića i njegove čudotvorne preparate. Nije oklijevao, već ga je odmah kontaktirao.

– Taj čovjek je zaista nevjerovatan. Odmah mi je sve lijepo objasnio, i propisao terapiju: Ujutru pojedem dva lista čuvarkuće, a ostatak dana pijem njegov sirup. Napomenuo mi je da se moram uredno pridržavati njegove terapije ako želim postići rezultate, ali i da ne prekidam terapiju tabletama. Poslušao sam ga, i nisam se pokajao. Sada gdje god krenem, sa sobom nosim Krnjićev sirup, kojeg pijem umjesto vode – kaže Nesib kroz smijeh.

– Evo, šta da vam kažem, prolazi već četvrti mjesec otkad trošim Krnjićevu terapiju i šećer je prestao sa „divljanjem“, i ne prelazi 6 podioka. Osjećam da mi je zdravlje generalno poboljšano, a to se vidi i na meni – tvrdi ovaj zaposlenik jedne tuzlanske firme, u kojoj vlada prava pomama za Krnjićevim brojem telefona.

– Imam dosta radnih kolega i prijatelja koji su imali iste ili slične zdravstvene probleme, i svi su oklijevali i s dozom skepticizma komentarisali ovu moju novu terapiju. Sve sumnje su nestale kada su na meni za kratko vrijeme vidjeli da sam „živnuo“, i koliko se zdravije osjećam i izgledam. Sada mi svi svakodnevno traže njegov broj kako bi naručili terapiju za sebe, prijatelje ili članove porodice.

Ipak, Krnjićev sirup Nesibu nije samo pomogao da izliječi dijabtetes, već mu je nakon nekoliko godina bezuspješne terapije tabletama, uspio ponovo pokrenuti rad gušterače.

– Zbog nepravilnog rada gušterače i sekiracije, izgubio sam skoro 20 kilograma.  Počeo sam konzumirati Krnjićev sirup i držati se propisane terapije i malo po malo, stanje se popravljalo. Znate kako je, dijabetičari strepe od svega što pojedu, ali sam se ohrabrio i s vremena na vrijeme dozvolio sebi da gricnem i nešto slatko. Redovno sam vršio mjerenja i vidio da je šećer i dalje pod kontrolom, ali i da polako dobijam na kilaži – zadovoljan je Nesib.

 

Mirsade, hvala ti

Oduševljenost postignutim rezultatima nisu mogli sakriti ni doktori koje je Nesib posjetio tokom nedavne redovne kontrole.

– Mislim da je doktorica bila u većem šoku od mene kada je saznala da mi gušterača ponovo normalno funkcioniše. Otkrio sam joj da konzumiram Krnjićevu biljnu terapiju za dijabetes, što je ona pozdravila i savjetovala da i dalje nastavim  s njom, jer mi očito godi.

– Ima ljudi, svašta pričaju, te nije to zdravo, te skupo itd. Oni ne znaju o čemu pričaju, cijena je i više nego pristupačna kada uzmete u obzir šta sve dobijate u paketu. Tu ne mislim samo na sirup i ostale preparate, već i na Mirsada koji je tu kad god vam zatreba za neku pomoć ili savjet. Jednostavno nema načina da se tom čovjeku dovoljno zahvalim za sve što je učinio i koliko mi je pomogao – govori Nesib Nukić.

Na kraju, Nesib se nada da će njegova priča poslužiti kao putokaz sve većem broju oboljelih od dijabetesa koji gube svaku nadu za ozdravljenje, i kaže kako će se i dalje uredno pridržavati Krnjićeve terapije koja mu je promijenila život.

 

error: Content is protected !!