Nersim V. iz Minhena: Suprugu sam optužio da mi pravi sihire!

Kada je mene spasio, ef. Aljo je cijelu noć imao borbu sa džinima koji su bili oko njihove kuće. Posebnim učenjem su ih savladali i spalili. Sada je sve u najboljem redu. Svjestan sam da moja supruga i njena rodbina nisu sihirbazi. Zbog svog grijeha sam i zapao u takvo stanje…

Duhovni iscjelitelj Aljo

 

Kad mi se život pretvorio u pakao, u supruzi sam pronašao glavnog krivca za sve. Optužio sam je da mi pravi sihire i da hoće da me se riješi. Ne znam kako se sve to desilo. Imamo zlatnu djecu, uvijek smo živjeli u ljubavi i slozi. Kakva se to promjena desila u meni? Bilo je to čudnih, teških šest mjeseci života. Od supruge nisam smio pojesti kolač, popiti kafu. Bio sam siguran kako zajedno sa svojom rodbinom meni spravlja crnu magiju.

Prestao sam i da ih posjećujem. Jer, čim bih sjeo kod njih, počeo bih da se znojim i budem nervozan. Otvoreno sam ih optuživao kako mojoj porodici žele zlo. Razloga za to sam i imao. Kada god bi se moja supruga vratila od njih, imao bih priviđenja. Noću, dok bi spavala, mijenjala joj se boja kose, učinilo bi mi se da se okreće prema meni i hoće da me udavi. Bili su to košmari.

Obišao sam i mnoge vidovnjake, iscjelitelje i gatare od Njemačke do Bosne. Ali, pomoći mi nije bilo. Stalno sam bio na bolovanju, bezvoljan, mrzovoljan, depresivan i pun straha. Izgubio sam i muškost pa je i to bio razlog da se još više udaljim od supruge.

Prije tri mjeseca slučajno sam naišao i na magazin “Auru”. Odlučio sam da pozovem duhovnog iscjelitelja Alju ef. Harića. U tome me podržavala i supruga. Molila je Boga za naš spas i da napokon nađemo rješenje za naše probleme.

Skoro da sam zaplakao kada sam se čuo sa ovim iscjeliteljem. Molio sam ga da dođe u Minhen i pomogne mi. Odgovorio je da će mi uraditi tretman na daljinu i da ću bez ikakvih poteškoća uspjeti doći do njega. Nakon što je pogledao u “knjige” Aljo je rekao da sam opsjednut džinima. Tražio je da telefonsku slušalicu dam suprugi.

Ona je radila po njegovim uputstvima. Nasula je tri litra vode i rekla mi da se pripremim za tretman. Aljo je na osnovu moga govora, na osnovu dikcije odgonetnuo koja je vrsta džina u meni. Tada je zatražio da supruga uključi spikerfon i da svi prisutni u kući slušaju. Aljo je učio a ja sam se polako gubio. Nešto se u meni borilo i trgalo me. Pao sam na pod. Poslije mi je supruga pričala kako je iz mene tada progovorio džin.

Aljo je rekao da me pospu pripremljenom vodom. Došao sam sebi i bio svjestan svega šta se dešava ali nisam mogao riječi progovoriti. Nakon sat vremena sam se sabrao. Bilo mi je mnogo lakše i rekao sam Alji da dolazim u Tešanjku. Na tom drugom tretmanu Aljo se borio sa džinom. Svojim učenjem otključao je sve katance kojima sam bio vezan. Tu crnu magiju su mi nabacile gatare na insistiranje nekih djevojaka koje sam u mladosti lagao i varao. Na kraju je i uništio džina koji je bio izuzetno borben i žestog.

Aljo ef. Harić nam je napravio nevidljivu, zaštitnu hamajliju i rekao da naučimo klanjati namaz.. Taj dan kada smo mi otišli za Minhen, ef. Aljo je cijelu noć imao borbu sa džinima koji su bili oko njihove kuće. Posebnim učenjem su ih savladali i spalili.

 

 

 

Komentari

komentara