Neoprostive navike i osobine zbog kojih je 12 znakova spremno prekinuti vezu

Motivi za prekid uistinu mogu biti razni, a šta tačno pojedine horoskopske znakove može navesti na prekid veze saznajte u nastavku

1. OVAN – posesivnost
Ne možete podnijeti posesivnost partnera jer ste izrazito neovisni i želite imati svoj vlastiti život izvan vašeg odnosa. Također, želite imati svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

2. BIK – nepoštovanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, bit će izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

3. BLIZANCI – rezerviranost

Ne možete biti s nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i trebate partnera koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj osobnosti.

4. RAK – zatvorenost

Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas. Ne možete biti s nekim tko je rezerviran i skriva neke stvari od vas. Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

5. LAV – sramežljivost

Vi ste uvijek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim ko barem to neće pokušati. Vi ste samouvjereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov. Ako ste s nekim tko je sramežljiv i rezerviran, osjećat ćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smjelosti.

6. DJEVICA – neambicioznost
Vama je bitna karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj valnoj dužini, koji shvaća vaše ciljeve i snove, ali također ima i svoje vlastite. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete osjećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

7. VAGA – negativnost

Vi ste pozitivna osoba i uvijek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podnijeti negativnog ili dramatičnog partnera. Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

8. ŠKORPION – laganje

Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je vjerovatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bijela laž. Vi cijenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

9. STRIJELAC – lijenost

Ne možete biti s lijenom osobom, vi ste uvijek u pokretu i u potrazi za sljedećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, vjerovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega. Dakle, vi trebate pronaći nekoga tko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.

10. JARAC – neodgovornost
Vi znate što želite i uvijek to i dobijete, te želite nekoga tko se može brinuti za vas, jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima. Ne možete biti s nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim ko ne zna što želi. Zato nikada nećete trpjeti neodgovornog partnera, jer ćete uvijek osjećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

11. VODOLIJA – praktičnost

Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim ko ne potiče vašu kreativnu crtu. Trebate nekoga ko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razumije.

12. RIBE – neosjetljivost

Vrlo ste osjetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osjećaje je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti s nekim ko je sebičan, trebate nekoga tko ima veliko srce.

(atma.hr)