Neobičnom metodom predvidjela je 8 događaja iz prošle godine, evo što najavljuje za 2018.

Britanka Jemima Packington (61) neobičnom metodom proriče budućnost. Predvidjela je izlazak Velike Britanije iz Europske unije te Theresu May na mjestu premijerke, ali i razvod nogometaša Jamiea Redknappa nakon 19 godina braka.

No, njezina tehnika predviđanja nije baš uobičajena. Pri izricanju proročanstava koristi se šparogama. Hoće li se nešto dogoditi ili ne pokazuje smjer u kojem šparoge padnu na stol nakon što ih ona baci. Za ovu godinu tako predviđa kako će SAD dovesti svijet na rub do ozbiljnih sukoba, ali i pucanje Bitcoinovog mjehura.

Kaže kako će u idućih 12 mjeseci biti više prirodnih katastrofa poput potresa i erupcija vulkana. Loše vijesti ima i za britansku premijerku Theresu May jer kaže kako će do kraja ove godine biti zamijenjena na toj poziciji. Također, predviđa i veliki politički skandal u Velikoj Britaniji. No, nije sve tako crno.

Šparoge predviđaju i rekordan broj kraljevskih beba, ali i po jednog Oscara za britanski film te britanskog glumca. Inače, od 11 predviđanja za 2017. godinu, Jemima je pogodila njih osam dok je tri pogriješila što je, moramo priznati, poprilično dobar rezultat za jednu ovako neobičnu metodu pogađanja budućnosti.

Pogodila je, između ostaloga, da će Velika Britanija izaći iz Europske unije, porast ekonomija Ujedinjenog Kraljevstva unatoč lošim prognozama, da će ljeto biti jedno od najtoplijih te da će doći do neočekivanog razvoda u svijetu showbiza, a upravo su se u prosincu razveli Jamie i Louise Redknapp nakon 19 godina braka. S druge strane, pogriješila je kada je proricala probleme u kraljevskoj obitelji jer ih nije bilo kao i u najavi da će i druge države slijediti primjer Brexita.