Neobična Dzesika: nakon orgazma se komira, zbog čega njeni partneri doživljavaju traume!

Neko će kazati kako je Džesika sjajna žena, jer ne priča puno nakon seksa. Ipak, stvar nije tako jednostavna

Dvadesetogodišnja Džesika Sautal iz Notingema ima ozbiljan zdravstveni poremećaj zbog koga joj je seksualni život uništen, objavio je thesun.co.uk. Ona, naime, boluje od narkolepsije- katapleksije, zbog čega, kad god osjeti neku snažnu emociju, mišići joj se potpuno opuste, pa je u stanju sličnom snu.

Zbog toga ona spava oko 13 sati dnevno, a pored toga “zaspi” kada čuje vic, ili kada je nešto naljuti. To pogađa i njen seksualni život, jer čim doživi orgazam zapadne u san.

“Ljude koji nisu upoznati sa mojim stanjem to čudi i plaši. Jednog trenutka umirem od smijeha, a slijedećeg mi je glava na grudima ili ležim na podu i “spavam”. Zapravo ne spavam, čujem sve i svjkesna sam svega, ali ne mogu da govorim ili da se pomjeram – objašnjava ona medijima i dodaje da to stanje traje sve dok emocija koju je iskusila ne prođe.

Kako kaže, uprkos prognozama ljekara da će joj nakon trudnoće stanje biti još gore, desilo se suprotno. Sada spava “samo” 11 sati dnevno, a zna se deseiti da neku emociju i ne prespava. To je stanje sa kojim će se boriti doživotno; jedino što će u starijim godinama biti malo podnošljivije. (aura.ba)