NEOBIČAN OGLAS: Komfornu kuću daje besplatno – ali samo pod jednim uvjetom

elevVikendicu iz snova u selu Vranić, udaljenom oko 35 kilometara od Beograda, sa četirima spavaćim sobama, dvjema kupaonicama, voćnjakom i jacuzzijem – vlasnica daje u najam besplatno. No, postoji samo jedan uvjet, a to je da novi stanar bude ljubitelj životinja.

Naime, Zorka Kecman (62) iz Beograda odlučila je na besplatno korištenje dati kuću, ali zauzvrat traži da novi stanar redovno hrani njezina tri psa i devet mačaka i podari im ljubav na kakvu su navikli. Ovaj neobičan oglas postavila je njezina prijateljica na svom Facebook profilu.

“Imanje sam kupila prije 10 godina jer mi se, kad sam išla u posjet prijateljici, selo Vranić jako svidjelo. Tijekom zime živjela sam u Beogradu, ali sam jedva čekala proljeće kako bih otišla na selo. Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Izgrađena je ne da se u njoj prespava, nego da se u njoj uživa”, ispričala je Kecman za Kurir.

Zbog bolesti čovjeka kojeg voli sada mora ostaviti i imanje i životinje koje na njemu ima. Sa suprugom, koji ima tumor i koji je u teškom stanju, morala se vratiti u Beograd.

‘Moram se pobrinuti za životinjice…’

Komforna kuća koju će ustupiti prostire se na 130 četvornih metara. S triju terasa pruža se pogled na zelena brda, njive i vikendice.

Zorka, koja je umirovljenica i nema djecu, očekuje da će onaj tko se useli također nahraniti njezine ljubimce i poigrati se s njima.

“Nekretnine su mrtav kapital. Meni materijalno ništa ne znači. Najvažnije mi je da sada budem uz čovjeka kojeg volim i da mu pomognem koliko god mogu. Ali također moram se pobrinuti za ove životinjice koje smo zajedno njegovali i voljeli”, ispričala je.