Nenad Marjanović (39) iz Obrenovca: Šećer i višak kilograma počeli opadati sa prvim gutljajima Krnjićevog sirupa!

Prvu terapiju sam uzeo prvog aprila ove godine, a već poslije nekoliko dana počeli su se primjećivati vidljivi rezultati nabolje. Uz Mišine konsultacije, redukovao sam ishranu, i jeo dosta kuhane hrane, najviše povrća. Terapiju sam počeo sa 136 kilograma, a sad imam 108 kg! Sebi sam neprepoznatljiv kada se pogledam u ogledalo, a što je najvažnije, osjećam se zdravije i vitalnije nego ikada prije

Statistike kažu kako se posljednjih godina broj osoba oboljelih od dijabetesa udvostručio i da će u narednih petnaestak godina poprimiti razmjere prave epidemije. To je dijagnoza koja se sve češće postavlja i koja se usko veže za stresan i nezdrav način života. U posljednje vrijeme svjedočili smo kako se dijabetes kod mnogih osoba iznenada pojavio, bez posebnih simptoma i najava a njegove vrijednosti bile su previsoke i fatalne po organizam.

– Tada slijede terapije, koje su u većini slučajeva uzimanje inzulina. Nažalost, rezultati su obeshrabrujući po pacijenta, organizam mu sve više strada, život mu je zbog simptoma sve nepodnošljiviji i u puno slučajeva šećer izmakne kontroli, „podivlja“ i prijeti da potpuno uništi organizam – pojašnjava fitoterapeut Mirsad Krnjić, vlasnik Konjičkog sirupa za dijabetes koji slovi za prirodni inzulin i koji je do sada na stotine osoba oboljelih od dijabetesa „skinuo“ sa inzulina i vrijednosti šećera doveo u granice normale.

Konjički čudotvorac Mirsad Krnjić u svojim rukama ima lijek za dijabetes

 Briga i stres garantuju dijabetes

O djelotvornosti Mirsadovih preparata najbolje svjedoče bivši “šećeraši”, koji ne štede riječi hvale na račun ovog konjičkog čudotvorca. Posljednji u nizu izliječenih je Nenad Marjanović, mehaničar termoenergetskih postrojenja iz Obrenovca sa kojim smo se čuli u kratkom telefonskom razgovoru.

Ovaj vrijedni suprug i otac dvogodišnje djevojčice, klasične simptome dijabetesa je prvi put počeo osjećati 2015. godine.

– Moje muke su počele prije otprilike tri godine kada sam izenada skoro svake noći počeo ustajati i ići u WC, što mi se prije nije dešavalo. Učestala mokrenja i sveopšti osjećaj slabosti mogao je značiti samo jedno – povišen šećer.

– Kažu da je stres glavni okidač za skoro svaku bolest, a ja sam ga imao na pretek… Težak način života, briga oko zaposlenja, finansija, plus iščekivanje djeteta, te briga oko trudne supruge, sve je to došlo na naplatu. Doktor kod kojeg sam otišao na pregled mi je saopštio kako šećer koji je tada iznosio osamnaest jedinica mogu pokušati kontrolisati tabletama koje mi je preporučio, uz savjet da redukujem ishranu.

– Učinio sam kako mi je rečeno, ali nisam bio zadovoljan rezultatima– kazuje Nenad.

 Smršao skoro trideset kilograma

U borbu za Nenadovo zdravlje ubrzo se uključuje i Nenadova supruga Valentina, koja u martu ove godine putem Interneta dolazi do mnogobrojih priča i svjedočenja o uspješnosti Krnjićeve terapije za dijabetes.

– Upravo su me svjedočenja stvarnih ljudi i njihovo oduševljenje Mirsadovom terapijom navele da kontaktiram Krnjićevog saradnika Mišu Vučkovića, jednog predivnog čovjeka kojem sam neizmjerno zahvalan. Pozvao sam ga, i on mi je detaljno opisao Krnjićevu terapiju uz napomenu da ću se morati pridržavati i posebnog jelovnika koji je dizajniran da ubrza proces izliječenja.

– Prvu terapiju sam uzeo prvog aprila ove godine, a već poslije nekoliko dana počeli su se primjećivati vidljivi rezultati nabolje. Uz Mišine konsultacije, redukovao sam ishranu, i jeo dosta kuhane hrane, najviše povrća. Terapiju sam počeo sa 136 kilograma, a sad imam 108 kg! Sebi sam neprepoznatljiv kada se pogledam u ogledalo, a što je najvažnije, osjećam se zdravije i vitalnije nego ikada prije.

-Šećer mjerim skoro svaki dan, i mogu vam saopštiti da skoro nikada ne prelazi pet jedinica. Tablete i druge lijekove uopšte više ne koristim, ne trebaju mi jer se osjećam sjajno. Na kraju osjećam ljudsku obavezu da svima koji se muče sa ovom bolešću uputim riječi nade i ohrabrenja i kažem da se bez ustručavanja kontaktiraju Mirsada, jer se ni jednog trenutka neće pokajati – zaključuje Nenad.

error: Content is protected !!