Nemoguće ih je osvojiti: žene u ovom horoskopskom znaku se teško prepuštaju ljubavi!

Vi se ni ljubavi, kao ni svemu ostalom, ne prepuštate olako, plašeći se svojih impulsivnih reakcija. Vas je baš teško osvojiti.

Ukoliko do sada niste provalili, vi ste Djevica. Teško se prepuštate strastvenoj ljubavi, jer vam može donijeti nepredviđene promjene u životu.

Kad sretnete čovjeka koji vam se dopada i kome se vi dopadate, uvijek ćete se pitati da li je to prava ljubav ili samo prolazni zanos.

Zato analizujete svoja osjećanja, držite se na distanci, oprezni ste. Procjenjujete i partnera, tražite, pokušavate da otkrijete njegove mane.

Panično se u stvari plašite da ne napravite grešku vezujući se za nekog ko nije stvoren za vas, ali to je i strah od ljubavi.

Volite svoje navike i udobno gnijezdo u kom živite, svoj raj. Zato se pitate da li će vam partner unijeti nemir pa teško prihvatate ljubav koja vam se nudi. Želite da pobjegnete.

Zato vaš partner mora biti veoma strpljiv. I ne samo to, može vam se desiti da do kraja života ne nađete onog pravog, prenosi Noizz.

Mnoge žene rođene u ovom znaku udaju se za čovjeka prema kom ne gaje pravu ljubav, ali su se vezale po nalogu razuma. Obično je to čovjek kog dugo poznaju, možda neki stari prijatelj.

Bićete mu privrženi, nećete ga varati.

Život s muškarcem ne možete zamisliti bez braka. Za mnoge žene vjenčanje je puka formalnost, ali za vas ono predstavlja veoma značajan čin.

Vi ste vjerna žena. U svemu ste diskretni, obazrivi, stidljivi. Mnogo veći značaj ima ono što je skriveno u vama nego ono što pokazujete.

Vi cijenite intimu svog života i ne želite da se ona vidi.

Da biste bili sretni, vama je potreban mir, ljubav i dom.

Odlični ste u ulozi domaćice, a dom u kome živite učinićete toplim. Novac ne volite da rasipate. Imate veliki smisao za ekonomiju i štednju. Neke žene pokazuju čak i znake cicijašluka. Ljubav prema redu i ekonomičnosti može se pretvoriti u pravu maniju. Zato se toga čuvajte.

Duboko ste privrženi djeci. Prema njima niste strogi, već pravični. Jedino vam se može prebaciti što u vaspitanje djece uvodite suviše principa.