Nebo je malo za njih dvoje: KAKO SU MILENA DRAVIĆ I DRAGAN NIKOLIĆ, UMJESTO DA KUPE NOVO AUTO, NOVAC POKLONILI BOLESNOM DJEČAKU?

Kao u nekoj filmskoj sceni, njihov stari Golf nije htio upaliti, pa su se vratili u stan da pozovu nekoga da ih odveze u trgovinu automobilima. No, kad su došli u stan, vidjeli su televizijski prilog o dječaku kojem je potrebna operacija očiju

Dok prostorima cijele Jugoslavije stižu emovine poruke za Milenu Dravić, mi smo se prisjetili jednog zanimljivog i dirljivog detalja iz njenog života

Iako se nikada nisu hvalili svojim humanitarnim radom slavni glumački i bračni par Milena Dravić i Dragan Nikolić puno su puta pomagali najpotrebnijima. Često bi se zbog toga odrekli i onoga što su drugi smatrali neophodnim.

Glumica Milena Dravić je preminula u 79. godini, a iza sebe je ostavila mnoge značajne uloge, ali i dobra djela o kojima je rijetko pričala. U vrijeme ekonomske krize u Srbiji, Milena i njen suprug Dragan Nikolić skupili su novac za novi automobil i odlučili zamijeniti stari auto, kojeg su morali gurati da bi upalio.

I kao u nekoj filmskoj sceni, njihov stari Golf nije htio upaliti, pa su se vratili u stan da pozovu nekoga da ih odveze u trgovinu automobilima. No, kad su došli u stan, vidjeli su televizijski prilog o dječaku kojem je potrebna operacija očiju.

“Njima treba novac koji mi trenutno imamo u kući. Ma, što će nam novi automobil?! – rekao je Dragan Mileni, a Milena se složila s njim.

U međuvremenu je došao prijatelj koji ih je trebao voziti u autosalon, ali oni su mu rekli da ih odveze u dom dječakove porodice, te im dali novac.