NE PUŠTAJTE IH IZ VIDA: Ova tri znaka varaju čim im se ukaže prilika!

Ljeto je, strasti bujaju, partnere lako razdvoje neusklađeni godišnji odmori…  Prilika čini lopova, a u ovom slučaju preljubnika.

Iako su Blizanci neslavni prvaci nevjere, ljeti se ipak ističu druga tri znaka koja će prevariti čim im se pruži prilika, pa čak i ako je veza idilična.

Ovan

Vatreni znak poznat je po “kratkom fitilju” i snažnom temperamentu. Ipak, ne samo po tome. Ovnovi su na glasu kao vrlo strastveni ljubavnici kojima je seksualna energija iznimno važna. Brak ih rijetko smiri, naprotiv, mnogi pripadnici ovog znaka ga loše podnose.

Libido im je uglavnom više gospodar nego sluga i vrlo često ga nisu u stanju kontrolirati, kaže horoskop. Ovnovi će se zbog nadražene mašte i strasti vrlo lako upustiti u aferu, pa čak i promijeniti partnera, pogotovo ako im “nova ljubav” pruža veće uzbuđenje u krevetu.

Vaga

Zbog svoje neodlučnosti i pretjerane želje da ostave dobar utisak, Vage će se vrlo lako upustiti u flert koji često može prerasti i u nešto drugo.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni, ali u isto vrijeme maštaju o filmskoj ljubavi koja će im ugađati u svemu. Upravo zbog toga lako padaju na komplimente, što može biti prilično opasno.

Strijelac

Još jedan vatreni znak koji ne može zamisliti život bez seksa. Prevarit će, ali ne zbog emocija, nego isključivo vođeni libidom. Strijelci ne gledaju na preljub kao na nemoralni čin, nego kao sport koji jednostavno moraju upražnjavati s vremena na vrijeme. Takav im je horoskop – oni ne trpe konvencije, lažni moral i društvene norme.

Pripadnici ovog znaka obično vode brigu o svom izgledu, a poznati su po svom šarmu pa im malo tko može odoljeti.