Ne gubi dragocjeno vrijeme: Ovo su četiri sigurna znaka da je on opčinjen drugom ženom

Ako sumnjaš da je on zaljubljen u neku drugu, postoji način da to i provjeriš. Ukoliko se ispostavi da je tako nemoj da trošiš svoje dragocjeno vrijeme na nekoga ko je opčinjen drugom ženom.

Prijateljska zona

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu je ukoliko te tretira kao drugaricu. Ti pokušavaš da flertuješ s njim kada ste zajedno, a on se i dalje prema tebi ponaša prijateljski. Ako je stvarno zaljubljen u drugu svaki trud je uzaludan.

Njegove oči govore sve

Pogledaj njegove oči kada ona ulazi u prostoriju. Kada uspostave vezu pogledom, nastane eksplozija, zar ne? Pogled zaljubljenog muškarca potpuno se promjeni čim subjekt njegove požude zakorači u prostoriju. Ne kažu uzalud da su oči ogledalo duše.

On je vrlo sretan

Još jedan znak koji pokazuje da je zaljubljen u drugu je da zrači pozitivnom energijom kad god je u blizini dotične osobe. Primjetićeš kako često flertuje, crveni, smije se i to sve tijelom okrenutim prema njoj. Za ovo ludo stanje euforije okrivite dopamin, koji brzinom svjetlosti pojuri prema njegovom mozgu kad god je ugleda.

Vruće mu je

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu je seksualna privlačnost koju dijele. Svako u krugu od sto metara može reći da se odvija nešto specijalno među njima i sve to po načinu na koji komuniciraju. Ako je zaljubljen, neće primjetiti ostale djevojke. Za njega ona je jedina u prostoriji.