Ne govorite im tajne: Ovi znakovi najbrže pogaze svoja obećanja

Iako žele da drže svoju riječ i budu dobri prijatelji, jednostavno ovim horoskopskim znakovima je teško da čuvaju tajne

Obećanja je ponekad lakše izgovoriti nego ispuniti. Potrebno je puno snage da održite svaku svoju riječ, a neki ljudi jednostavno nemaju tu snagu u sebi.

Često će pogaziti svoju riječ, iako će time povrijediti druge osobe, a ova tri horoskopska znaka nikad ne održe svoja obećanja.

Blizanci

Blizanci će se potruditi da ispune obećanje, ali češće će ga prekršiti. Međutim, ne rade to namjerno, ali jednostavno sebi ne mogu pomoći.

Stoga, sljedeći put kad podijelite svoje tajne s Blizancima i zamolite ih da obećaju da će ih držati za sebe, pripremite se na izdaju.

Riba

Oni ne obećavaju često jer znaju da im je teško da ispune svoju riječ. Međutim, čak i kad to učine, rijetko će ostati pri tome.

Za njih su oni najvažniji i ne brinu ako će izdajom povrijediti druge. Dakle, ako ih obećanje na bilo koji način uznemirava ili im stvara problem, neće imati srama da ga prekrše.

Vaga

Vage loše drže obećanja. Teško im je da ne podijele sve sa svojim prijateljima, čak i ako ste ih to zamolili. Oni će ostati iskreni prema svojim najbližima, ali nemaju srama prekršiti obećanja i povjerenje druge osobe.