Naučnici ne žele izazvati paniku: Na zidu piramide u Gizi urezan datum sudara planete Nibiru i Zemlje

Čovjek još nije bio u mogućnosti da otkrije količinu misterija skrivenih u piramidama u Gizi u Egiptu. Međutim, hrišćanski numerolog Dejvid Mid je uveren da je blizu rješavanju jedne od najvećih misterija ove drevne grobnice.

Po riječima Mida, dok je bio unutar piramide, uspio je da dešifruje arhitektonski kod urezan u građevini. Numerolog vjeruje da je grobnica sagrađena da upozori pretke na datum kada će se planeta Nibiru približiti Zemlji. Vjeruje se da je ova misteriozna planeta sposobna da uništi život na našoj planeti. Istraživač je siguran da nije moguće izbjeći katastrofu koja je predviđena milenijumima prije.

Apokalipsa će biti najavljena 23. septembra 2017. godine kada astrološki mozaik bude „formiran“ u potpunom skladu sa stihom iz Otkrovenja koji opisuje smak svijeta: „zvijezde na nebu neće prikazati svoj sjaj“ i „Sunce će biti zatamljeno.“

Po astronomskim prognozama, 23. septembra će biti moguće vidjeti 12 najsjajnijih zvijezda sazviježđa Djevice. Meade naglašava da to nije jedina stvar. Regulus će sijati u pravcu Keopsove piramide. Numerolog čvrsto veruje da će 23. septembra, kada se bude moglo vidjeti sazviježđe Regulus sa jedne od galerija Keopsove piramide to biti znak izvjesne katastrofe.

Naravno, naučnici smatraju još jednu priču o smaku sveta besmislenom. Midovo predviđanje prethodi još jednom datumu koji je objavio u svom naučnom radu „Planeta X: dolazak 2017.“ U knjizi numerolog navodi da će planeta X (Nibiru) udariti u Zemlju u oktobru 2017. godine. U svom radu Mid tvrdi da naučnici znaju za „kraj svijta“ ali ćute o tome kako ne bi sijali paniku.