Natalna venera u Vodoliji – sva emotivna ludila

Piše: Miloš Tomić, astrolog (065 256 040; [email protected])

Sinoć smo ispratili tranzitnu Veneru iz znaka Vodolije, ali red je da napišem nekoliko rečenica za one koji imaju Veneru u Vodoliji u svom natalnom horoskopu.

Venera u Vodoliji je jedna čudna Venera, drugo ime joj je hodajući stres. I to upravo stres na emotivnom planu. Venera u Vodoliji je odličan prijatelj, uživa u komunikaciji sa većim brojem ljudi i uvijek je tu da pomogne. Međutim, čim nasluti produbljivanje emotivnog odnosa, oko sebe postavlja zid, jer ovo je ipak Venera u Saturnovom znaku. Venera u Vodoliji često ne shvata ili ne primijećuje emotivno udvaranje i svrstava ga pod prijateljsku naklonost. Termin ‘friendzone’ je vjerovatno skovala neka Venera u Vodoliji.

Ali, kao grom iz vedra neba, Venera u Vodoliji će vam iskazati ljubav i prijateljstvo podići na viši nivo. Ovu Veneru morate da čekate 100 godina, ali će s vremenom postati najemotivnija i najprivrženija osoba koju poznajete. Ovo generalno nisu posesivne i ljubomorne osobe, ne vole društvene norme i formalnosti i veze su im poprilično nekonvencionalne, ali kada se jedna Venera u Vodoliji istinski zaljubi, potrebno joj je gotovo svakodnevno iskazivati ljubav. Tu je ponovo u igri uticaj Saturna, koji zna da poljulja njihovu sigurnost. Zato je najbolje da ih često obradujete nekim malim znakom pažnje, jer vole sitnice, a najviše vole neobične stvari.

Venera u Vodoliji se zaljubljuje u ‘čovjeka iz budućnosti’, izabraće za sebe najvećeg čudaka iz društva, pa će zauzvrat dobiti ili genija ili ludaka.

Žene sa Venerom u Vodoliji najčešće privuku visoke, mršavije muškarce, svjetlijeg tena i naglašenih ruku, koji se bave ‘zanimanjem budućnosti’, a to mogu biti inžinjeri, programeri, naučnici, astronomi…

Muškarci sa Venerom u Vodoliji se zaljubljuju u neobične djevojke, koje bilo da su povučene ili najglasnije u društvu, u svakom slučaju odudaraju po stilu i ponašanju od okoline.

Zbog svoje emotivne nestabilnosti i potrebe za slobodom, osobe sa Venerom u Vodoliji naglo ulaze i izlaze iz ljubavnih veza. Zato najčešće ili nikad ne uđu u brak ili u prvom braku shvate da su pogriješili, pa nakon razvoda sreću traže u drugom braku.

/aura.ba/