Narod navalio na planinu Miroč da bere mlječiku, jer od nje raste muški polni organ!

Navodno ova ljekovita biljka raste raste samo na planini Miroč, a iz nje se iscijedi tečnost I maze se polni organ. Navodno, ćuna raste ko iz vode….

Kako javljaju mediji, Istočna Srbija je u proteklih nekoliko nedelja, postala centar turističke mape na Balkanu. Razlog je biljka mlječika, koja raste samo na planini Miroč, a njeno djejstvo spasiće mnoge muškarce širom svijeta.

Riječ je o biljci od koje potpuno prirodno raste muški polni organ. Dobila je naziv zbog bijele tečnosti koja se nalazi u stabljikama, a koju dobijate tako što prepolovite stabljiku na pola i isijcedite “čudotvornu” tečnost.

Način upotrebe:

Iscijedite 10 – 15 kapljica bijele tečnosti. Nanesite laganim pokretima na polni organ (neophodno je da rasporedite ravnomjerno od korijena ka vrhu) i ostavite da djeluje 20 minuta. Potrebno je da isti proces ponavljate dva puta nedeljno, 12 – 18 nedelja.

Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko mjeseci. Prema svjedočenju mještana, nekima je polni organ porastao za 2 do 3 centimetra…

Mlječika je sve cjenjenija biljka i u medicini. U Evropi je ova biljka preuzela primat u liječenju oboljenja prostate.

Ipak, kod branja i upotrebe mlječike treba biti oprezan. Pznato je da postoji veliki broj vrsta ove biljke te se samim tim stvara nepovjerenje i određena nesigurnost koje od ovih biljaka su ljekovite. DOkazana je ljekovitost: Roza crvene mlječike (Epilobium roseum), sitnocvjetne-male mlječike, planinske mlječike, tamnozelene mlječike, mlječike sa kopljastim listom, brdske mlječike, močvarske mlječika i alpske.

Sve vrste mlječike se mogu prepoznati po tome što su im cvjetovi sitni i blijedoroza i gotovo bijele boje.(aura.ba)

Komentari

komentara