Napravite prirodni antibiotik za liječenje upale mjehura

Za infekcije urinarnog trakta, odnosno upalu mjehura u 90 posto slučajeva krivcem se smatra uropatogena bakterija E. coli. No kako biste je se riješili na prirodan način, donosimo vam jedan od najpopularnijih prirodnih antibiotika, koji bi već nakon prve kure trebao ukloniti taj neugodni problem. Iako se mnoge bakterije ponekad znaju vratiti poput bumeranga, neki prirodni lijekovi mogli bi to spriječiti.

Kada se udruže četiri prirodna sastojka, svaki sa svojim blagotvornim djelovanjem, dobivamo moćni lijek, koji provjereno pomaže i onima koji su se godinama uporno borili protiv bakterije E. coli.

Pomiješani u pravom omjeru, korijen peršina, limun, med i maslinovo ulje svojim će moćnim antibiotskim i antivirusnim djelovanjem ukloniti dosadnu bakteriju.

Određeni ‘prirodni antibiotici’ učinkoviti su u jačanju našeg imuniteta, ali i u borbi s raznim bolestima i dosadnim bakterijama koje se ponekad znaju vratiti poput bumeranga

Potrebni sastojci:
250 g korijena peršina
250 g limuna s korom
250 g meda (po mogućnosti od kadulje)
2 dl maslinova ulja

Priprema:
Korijen peršuna i limun s korom treba sitno nasjeckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, smiksati u blenderu.

Dobit ćete kašastu masu koju treba čuvati u hladnjaku. Svako jutro treba uzimati jednu supenu kašiku.

Nakon što potrošite cijelu napravljenu količinu, bakterije više ne bi trebalo biti.