Napravila je napitak za mršavljenje, a desilo se ovo: Iskustvo žene (42) iznenadilo sve!

zena-1438422615-64548-750x491Prvo što sam primijetila jeste da sam počela da izbacujem višak vode iz tijela, kao i da se masne naslage smanjuju, kaže Melisa.

Kao i obično, kada dođe ljeto, mnoge žene tek tada razmišljaju o dotjerivanju linije. Tako je i žena po imenu Melisa (42) isto to odlučila.

“Prijateljica mi je dala recept za sirup pomoću kojeg je ona uspjela da se oslobodi viška kilograma, a koji je pronašla na internetu. Činilo mi se da će biti ukusan i efektan, zbog sastojaka koje sadrži. Ali, nekim efektima se nikako nisam nadala“, priča žena.

Napravila je napitak koji količinski traje 3 nedjelje i počela da uzima svakoga dana, dva puta po jednu kašiku prije obroka.

“Prvo što sam primijetila jeste da sam počela da izbacujem višak vode iz tijela, kao i da se masne naslage smanjuju“, kaže Melisa.

Nastavila je sa ovom praksom, a nakon tri nedjelje napravila je novu smjesu. Nakon još dvije nedjelje, primijetila je nešto potpuno nevjerovatno – popravio joj se vid i sluh!

“Nastavila sam sa konzumiranjem zbog mršavljenja, ali sam tada počela da obraćam pažnju i na druge stvari“, otkriva ona.

Kako je počela da prati i druge fizičke promene, primijetila je da mnogo manje zaboravlja – pamćenje joj se u velikoj mjeri poboljšalo!

Krajnji rezultat Melisinog konzumiranja moćnog sirupa bio je sljedeći: višak vode izbačen, masne naslage istopljene, vid, sluh i pamćenje kakvo je imala sa 30 godina!

“Preporučujem ovaj sirup svima koji imaju problema sa viškom kilograma, ali i sluhom, vidom i oslabljenom memorijom”, istakla je prezadovoljna Melisa i otkrila recept za ovaj odličan napitak.

Sastojci: 125 grama hrena, 3 kašike meda, 4 limuna, korijen đumbira (2 cm) i 2 kašičice cimeta.

Priprema: hren i đumbir izmikusujte u blenderu, pa dodajte iscijeđen sok od 4 limuna. Miksujte 2 do 3 minuta, pa dodajte med i cimet. Ponovo miksujte, sve dok ne ne dobijete jednoličnu smjesu (oko 1 do 2 minuta). Izlijte sirup u teglu i čuvajte na hladnom i tamnom mjestu.

Naučnici vjeruju da je tajna nevjerovatnih efekata ovog sirupa u materijama koje sadrže njegovi sastojci. Hren je riznica vitamina C, B1 , B2 i B6, kalijuma, magnezijuma, fosfora i gvožđa. Takođe, on ubrzava metabolizam i stimuliše razvoj dobrih bakterija u crijevima, a kada se pomiješa sa đumbirom, limunom, medom i cimetom, njegova svojstva se ekstremno povećavaju, pa se dobija odličan rezultat.

Sirup treba konzumirati dva puta dnevno, po jednu kašiku prije obroka ili prije treninga. Savjetuje se da između dva tretmana od po tri nedjelje napravite pauzu od nekoliko dana.
(Kurir.rs)