Napitak koji topi salo u rekordnom roku: PIJE SE SAMO 5 DANA

Donosimo vam recept za napitak koji u sebi sadrži sastojke pune vitamina, minerala i antioksidanata, a svaki od njih je odličan za detoksikaciju i ubrzanje metabolizma. Oni koji su ga probali tvrde da je ovaj napitak dao rezultate za 5 dana, a osim mršavljenja, donosi sjajnu energiju, detoksikuje organizma i hidrira tijelo.

Posebno se preporučuje onima koji žele da skinu masne naslage sa stomaka. Popijte ga ujutru prije doručka. Ukoliko ne možete sve da popijete ujutru, konzumirajte ga i tokom dana između obroka. Izbjegavajte da pijete napitak uveče jer je jedan od glavnih sastojaka zeleni čaj koji sadrži kofein.

Sastojci: 1 krastavac, 1/3 veze peršuna, nekoliko listića sveže nane, 6 cm korena đumbira, 200 ml zelenog čaja, 100 ml vode

Krastavac oljuštite i operite, a zatim isjeckajte peršun i listiće nane. Korijen đumbira izrendajte, a zeleni čaj skuhajte i ostavite da se ohladi. U blender stavite sve sastojke i vodu, pa mutite dok ne dobijete jedinstvenu smjesu. Konzumirajte napitak ujutru prije doručka. .

error: Content is protected !!