Nakon što je Crni mjesec ušao u Vodoliju: ISPLIVAT ĆE NA POVRŠINU NAŠE MRAČNE STRANE

Astro stručnjaci najavljuju Crni Mjesec kao lekciju za sve nas koja će trajati do maja 2019. godine! Crni Mjesec, poznatiji pod imenom Lilit, ušao je u Vodoliju, a ovaj astrološki događaj uticaće na život svih nas na nekoliko neočekivanih načina i to sve do maja 2019!

Lilit ima moć da izvuče najsnažniju žensku energiju, što je uvijek provokativno i oštro, a može da bude i destruktivno. Ovaj period je pravo vrijeme za otkrivanje istinske prirode i najdubljih želja, ali zajedno sa skrivenom mračnom stranom, koju svako od nas ima.
Crni Mjesec ima veoma jak uticaj u kartama nekih znakova, da može da potpuno da poremeti njihovu vezu sa stvarnošću. Impresivna i zastrašujuća boginja Lilit povezuje se sa aspektima duhovnosti.

Astro stručnjaci kažu da Crni Mjesec nije presuda, već lekcija za svakog od nas. Znajući u kojim situacijama ste posebno skloni da pokažete slabost, možete sami da kontrolišete i nadvladate sebe. Tako možete da obnovite unutrašnju harmoniju, ali i da neutrališete mračnu stranu.
Šta kaže horoskop za vrijeme Crnog Mjeseca u Vodoliji za svaki znak!

Ovan
Kod Ovnova Lilit utjelovljuje duh takmičenja. Ona je politički aktivna i usmjerava svoj bijes u akciju koja podržava nezavisni duh i dopušta da se njen glas čuje širom svijeta. Lilit u Ovnu želi potpunu dominaciju nad svojim mrziteljima, bez obzira na područje. Ako njen žestoki temperament nema odgovarajući izlaz, može da poremeti živote onih oko nje.

Bik
Lilit u Biku utjelovljuje duh želje. Bilo da je riječ o ljubavi, novcu ili moći, pohlepa je duhovna praksa za one s ovim položajem. Dopuštajući sebi da želite ono što želite, osjećate se utemeljenim i sigurnim. Kad vam se potrebe ne ispune, sposobni ste za velike emocionalne ispade.

Blizanci
Znatiželja je istovremeno najveća snaga i slabost Lilita u Blizancima. Vi ste mentalno nezasiti i nikada se ne isključujete iz bilo kakvog iskustva. Lilit u Blizancima isprobaće sve odjednom, jer nakon toga nastaje dobra priča. Ako ovdje postoji problem, svejedno ćete u sebi osjećati potrebu da progutate sve makar i ne bilo tako slatko kao što ste se nadali. Hoće li biti vrijedno toga?

Rak
U Raku, Lilit želi da pomiri žensku brižnu stranu s energijom zavodnice koja je njena suština. To je čudna kombinacija, ali ona djeluje.Vaš potencijalni pad? Briga za druge koji se ne brinu za vas.

Lav
Lilit u Lavu predstavlja duh ponosa. U njihovom najboljem izdanju, zrače zlatnom aurom koja očarava sve oko njih. Oni imaju vanzemaljski šarm koji mogu da iskoristite u svoju korist, naročito na sceni. Kada se usmjerava negativno, ponos se pretvara u ispraznost i ti pojedinci veličaju sami sebe. Njihova sposobnost glamura upravo je to – iluzija.

Djevica
U Djevici, Lilit je utjelovljenje zavisti. Ti ljudi podižu na novi nivo opsesiju Djevice savršenstvom, često ih tjerajući da proučavaju ljepotu i postignuća.
Ne postoji detalj koji će ostati neuređen. Ako bi ovdje postojao problem, hiperkritičan unutrašnji monolog sabotirao bi njihovo potencijalno krhko samopoštovanje.

Vaga
Lilit u Vagi bori se da pomiri partnersku žensku stranu s nezavisnom demonskom energijom koja je definiše.

Škorpija
Lilit nema zvanični znak vladavine, ali mnogi astrolozi predlažu Škorpiju kao njenog vladara, s obzirom na povezanost tog znaka s tabuima. Lilit se ovdje osjeća kao kod kuće, s pojačanim moćima zavođenja, poslovnom oštroumnošću i psihičkom povezanošću. Šta još možete da tražite? Jedino na što ovdje treba paziti jeste da se mudro koriste moći. Nemojte nepotrebno da zadajete udarce jer karma može da bude vrlo neprijatna.

Strijelac
U Strijelcu Lilit traži slavu. Bilo da se radi o najegzotičnijem odmoru ili najluđoj zabavi, Lilit u Strijelcu s velikom snagom osigurava da će sve oči biti na njima. Oni su po prirodi zabavljači i ne boje se ispada. Teškoća dolazi kada je Lilit prisiljena da se suoči sa svjetovnim problemima ili osjećajima drugih. Istina može da boli.

Jarac
U Jarcu Lilit predstavlja duh pohlepe. Jarac žudi za poslovnim uspjehom i društvenim statusom, a sa Lilit žeđ i za jednim i za drugim postaje nezasita. To je impresivan okidač za velika postignuća. Bilo da se radi o spavaćoj sobi ili dvorani za sastanke, Lilit uvijek traži mjesto za investiciju.

Vodolija
U Vodoliji, Lilit je utjelovljenje pobune. Konvencionalni pojmovi o romantici njima su dosadni. U najboljem slučaju, Lilit inspiriše umjetnike, političare i vizionare daleko van njihovog vremena. Njihove nade, snovi i želje potpuno su izvan ovog svijeta – toliko da ih mnogi od njihovih svjetovnih pratitelja smatraju distanciranim ili hladnim.

Riba
Lilit u Ribama sanjari, toliko da se mogu potpuno izgubiti u snovima. Oni više vole fantaziju od stvarnosti, ali samo zato što žele da budu okruženi ljepotom. Neki pokušavaju da izbjegnu surovost sadašnjosti putem supstanci, ali ako to izbjegnu, mogu da biti nadareni empatisti, iscjelitelji, pjesnici i umjetnici.