Nakon masakra u Jabukovcu: PROFESOR VIDOVNJAK OPISAO UBICE PORODICE KAZIMIROVIĆ!

Vidovnjak je samo potvrdio da je policiji kazao da su ubice dvojica muškaraca, jedan stariji, drugi upadljivo mlad, kao i da su iz Kazmirovićeve kuće, poslije kraće premetačine, sa sobom ponijele svesku kakva može da se kupi u svakoj knjižari.

Nakon četverostrukog ubistva, koje se polovinom avgusta dogodilo u malom negotinskom selu Jabukovac (Srbija) policija češlja ovaj kraj i pokušava ući u trag ubici ili ubicama. Podsjećamo ubijeni su Rajo Kazimirović, njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana (53).

O motivima četiri ubistva i dalje se samo spekuliše – dok jedni pričaju da je porodicu ubio neko sa kim je domaćin Raja bio u zavadi, drugi sumnjaju da je po srijedi ćup sa zlatnicima koji je Raja navodno slučajno iskopao prije nekoliko godina.

Neki spominju sektu, neki lopove… Jedino što je poznato jeste da je u porodicu Kazimirović 10 hitaca ispalio pofesionalac, što se zaključuje po načinu likvidacije, da na licu mjesta nisu pronađene čaure, kao ni krv.
Opsežna istraga koju sprovodi policija trebalo bi u narednim danima da rasvetli još pojedinosti oko ovog slučaja, pa i da otkrije osumnjičene.

Svoju viziju je dao i jedan vidovnjak iz Negotina, koji je u tom kraju nadaleko poznat po svojim paranormalnim sposobnostima, ali i saradnji kako sa domaćom, tako i stranom policijom.

“Riječ je o profesoru u jednoj srednjoj školi, sada već pred penzijom, koji je već nekoliko puta dosad pomagao domaćoj, ali i stranoj policiji u privođenju zločinaca pravdi. Tako je prije dvanaest godina pouzdano ukazao na ubicu jednog dvanaestogodišnjeg dječaka u Bugarskoj, a svojevremeno se pominjala njegova presudna uloga u pronalaženju jedne otete djevojke iz Bora koju je otmičar krio u vikendici van grada – kazao je jedan mještanin.

Koje je još detalje svoje vizije prenio policiji, sagovornik nije želio da otkrije. Kako se saznaje, vizija ovog priznatog vidovnjaka načinila je veliki korak naprijed u istrazi.

“Vjeruje se da bi oteta sveska mogla biti Rajina knjiga dužnika. Iako su Kazimirovići živjeli skromno, u kući bez struje, i oblačili se gotovo sirotinjski, bili su imućni ljudi, pa istraga sada, naime, provjerava mogućnost da je ubistvo počinio neko kome je Raja pozajmio novac – kazao je dobro obavješten izvor.

Vidovnjak je samo potvrdio da je policiji kazao da su ubice dvojica muškaraca, jedan stariji, drugi upadljivo mlad, kao i da su iz Kazmirovićeve kuće, poslije kraće premetačine, sa sobom ponijele svesku kakva može da se kupi u svakoj knjižari.

“Šta je u njoj pisalo, nisam vidio – kaže vidovnjak, koji, kao ni policija, ne voli javno da govori o međusobnoj saradnji.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!