Nakon 12 godina braka i dijagnoze sterilitet, Ejub i Vernesa postali roditelji: Nakon KADE – Kadir i Kadira!

Bližila se i 12 godišnjica našeg braka, a mi bez djece. Odustali smo, i baš tada, naišli smo na jednu priču o uspjesima iscjeliteljke Kade Radetinac.

Kada Radetinac

– Punih 12 godina smo supruga i ja pokušavali dobiti dijete. Nije išlo. Ulaskom u petu godinu braka bez potomostva, doktore smo zamijenili vidovnjacima. Govorili su nam da smo pod crnom magijom. Tražili novac da magiju otklone. Mi davali, nadali se. čekali. Tako su prošle još dvije godine.

Bližila se i 12 godišnjica našeg braka, a mi bez djece. Odustali smo, i baš tada, naišli smo na jednu priču o uspjesima iscjeliteljke Kade Radetinac.

Blizanci!

– Nismo tada znali da će nam ta priča promijeniti život na bolje za 180 stepeni. Naime, to veče smo nazvali Kadu i dojmila nas se ubjedljivost s kojom je govorila o magiji, nagazima, energijama…a čija smo mi bili žrtva.

Ovako su za Auru započeli svoju ispovijest Tuzlaci, Ejub i Vernesa.

Njih su dvoje prije nekoliko dana postali roditelji blizanaca. Preponosni i presretni roditelji, djeci su dali imena Kadir i Kadira.

– Moj se otac rahmetli zvao Kadir, a Vernesina majka Kadira. A imena malo i liče i na ime žene zbog koje su naša djeca došla na svijet – kazuje nam Ejub.

Prije 12 godina, tada 23-godišnji Ejub i dvije godine mlađa Vernesa, napravili su svadbu za pamćenje. 200 zvanica, orkestar, pokloni za uzvanike, iće i piće o kojem je brujala okolica. A među gostima – našlo se i jedno pakosno biće.

 Pakosno biće

– Nepozvana, na svadbi je bila moja bivša djevojka. Teško bih ja to nazvao ustvari djevojkom, u vezi smo bili samo dva mjeseca. Raskid je teško podnijela. Na svadbu je došla nepozvana i strijeljala nas pogledima. Među silnim vidovnjacima koje smo posjetili proteklih godina i hodža, svi su nas upozoravali na opasnu ženu ali samo je Kada znala cijelu priču. Ta žena ima takvu moć, to je očaravajuće naprosto. Kao da je ona bila prisutna na svadbi.

Rekla nam je kroz šta smo prošli ali u kratkim crtama; “Ja malo govorim, a mnogo više radim” – naglasila je. To nam se posebno svidjelo.

– Vi ste pod crnom magijom; da ste odmah došli kod mene, sada bi imali već odraslu djecu.

– A ta žena je psihopata, vi ste joj bili prvi dečko i proteklih 12 godina, zbog zloće i kazne koju je na sebe nanijela jer je vama napakostila, sama je, neudata. Nema djece i neće ni imati. Vi hoćete, dobićete blizance za devet mjeseci. Na svadbi vas je slikala i svo vrijeme vam radila obnavljajuću magiju preko fotografija – rekla je Kada.

– Povjerovali smo joj, a istog mjeseca, test je pokazao trudnoću. A tolike godine patnje, nalaza, lijekova, vitamina, podvrgavanje inseminacijama, vantjelesnoj oplodnji…

Aleksandra L. iz Zvornika: Kada je otkrila da imam kancer!

– Dugo su me morili razni bolovi, ali, ljekaru nisam htjela ići. Ipak, mučila su me pitanja: Šta mi je, zašto me cijelo tijelo boli.

– Rodica mi je dala broj od Kade. Uzela sam broj, ali, nisam se mogla natjerati da nazovem posve nepoznatu ženu. Dvije sedmice poslije, probudili su me užasni grčevi u tijelu. Raspadala sam se od bolova. Odmah sam pozvala Kadu, dala joj svoje podatke.

– Gospođo, imate probleme s pritiskom. Vidim da vas guši u prsima već duže vrijeme. Imate i ginekoloških problema. Na kraju mi je rekla da imam rak jetre!

– Sledila sam se! Spustila sam slušalicu i odjurila kod doktora. Uslijedili su mnogobrojni pregledi koji su potvrdili sve ono što je Kada rekla. Opet sam je nazvala. Narednih mjeseci smo se čuli preko telefona, slala mi je energiju koja mi je davala snagu. Preporučila mi je da isprobam terapiju koja je njenoj rodici izliječila cirozu jetre i hepatitis, terapiju Asima Kljuna. Poslušala sam je jer ona zna šta govori. I izliječila rak! Hvala Kadi do nebesa i nazad!

 

Komentari

komentara