Nakit koji liječi: UPOZNAJTE ALEKSANDRA BOGOJEVIĆA IZ MOSTARA KOJEM JE ŠRI JANTRA STIGLA KAO NAJLJEPŠI ROĐENDANSKI POKLON

Sudbina je htjela da 6. 8. oko 15,00 sati pogledamo sve SMS poruke pristigle za našu nagradnu akciju, te da se zaustavimo na onoj koju je poslao Aleksandar Bogojević iz Mostara. Tek u telefonskom kontaktu, u kojem smo tražili njegov datum rođenja, da bi mu Azra Džakulić „programirala“ Šri jantru saznali smo da Aco slavi rođendan

Odavno u našem magazinu nismo imali nagradnu akciju koja je pobudila tako veliko interesovanje javnosti, kao što je bio slučaj sa darivanjem Lične Šri Jantre. Sreća se osmjehnula Aleksandru Bogojeviću iz Mostara, koji je bio vidno uzbuđen nakon što smo mu telefonski saopćili vijest:

“Konačno da i meni krene u životu – kazao je naš nagrađeni čitatelj, koji se s „Aurom“ druži od prvog broja; punih 15 godina!

Astrolog i reiki majstor Azra Džakulić, nakon što je dobila podatke koji su joj potrebni za izradu Bogojevićeve „Šri Jantre“, je programirala ovaj nakit i poštom ga proslijedila do ovog 83-godišnjeg Mostarca.

“Presretan sam. Ništa ljepše u životu nisam vidio. Šri Jantra je Božiji dar. Em lijepo izgleda, em sam sretniji i jači čovjek – kazao nam je Aleksandar i ispričao nam pomalo komičnu situaciju:

“Donosi nafaku. Odem da kupim lančić za Šri jantru. Svugdje po Mostaru koštaju ti lanci između 15 i 20 KM. Ja jednom prodavaču pokažem Šri jantru, a on me pita “jel puno 5,00 KM”! Kako, bolan puno!? Četiri puta jeftinije sam je dobio. Nema to nigdje na svijetu… kazao nam je Aleksandar.

Čudotvorni nakit koji iscjeljuje, donosi nafaku, harmoniju, sreću i svojevrsna su zaštita, jedini u BiH izrađuju supružnici Džakulić iz Bihaća, inače, reiki majstori i vlasnici projekta „Škola za dušu“. U toku duže od decenije rada sa ljudima, koristeći moderne i tradicionalne tehnike iscjeljenja, stasali su u vodeću instituciju na prostorima regije čija je misija pomoći ljudima da pomognu sebi putem alternativnih metoda.

Oni pripremaju tri namjenske privjeska Šri Jantra: i to Šri jantra za prostor, lični Šri Jantra privjesak, te Rahu Jantru, koja je posebno namijenjena za osobe koje traže olakšanje od uznemirenosti (anksioznosti), strahova, panike, depresije, fobija, opsesija i ovisnosti. Ljudi iz svih krajeva svijeta su prezadovoljni, jer im je sve u životu krenulo nabolje…
Kontakt telefon za detaljnije informacije i eventualne narudžbe je 061 477 772. Pozivni za BiH je 00387.

Nastavljamo akciju: NAJRETNIJEM ČITATELJU DARUJEMO LIČNU ŠRI JANTRU
Naš magazin u saradnji sa Azrom i Nedžadom Džakulić nastavlja sa nagradnom akcijom u kojoj darujemo najsretnijeg našeg čitatelja „Ličnom Šri Jantrom“. Za učešće u nagradnoj akciji potrebno je da pošaljete SMS poruku na naš broj 091 510 101.

Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti u slijedećem izdanju „Aure“, broj 387, koji je na kioscima od 26. avgusta 2019. godine. Nakon toga će sretni dobitnik i predstavnici Škole za dušu iz Bihaća u direktnom kontaktu dogovoriti detalje izrade i dostave Šri jantre. Kontakt telefon Azre i Nedžada Džakulić je 061 477 772

Komentari

komentara

error: Content is protected !!