Nakit koji iscjeljuje, donosi nafaku, harmoniju, sreću: BLAGO OSOBI I KUĆI KOJA IMA JANTRU

U bihaćkoj „Školi za dušu“ pripremaju tri namjenske privjeska Šri Jantra: i to Šri jantra za prostor, lični Šri Jantra privjesak, te Rahu Jantru, koja je posebno namijenjena za osobe koje traže olakšanje od uznemirenosti (anksioznosti), strahova, panike, depresije, fobija, opsesija i ovisnosti. Ljudi iz svih krajeva svijeta su prezadovoljni, jer im je sve u životu krenulo nabolje…

Sigurno vam se nekada desilo da zakoračite u neki prostor i istog trenutka osjetite prijatnost i neku unutrašnju ljepotu. Ili, suprotno da neko mjesto, bez obzira da li je riječ o stanu, zgradi, kafani ili kancelariji,  u vama izazove trenutnu odbojnost, pa kažete kako zrači negativnom energijom; kao da vam se taj prostor natovario na leđa!

Isti slučaj je i u kontaktu sa osobama. Sa nekima vam se naprosto žao rastati, uživate, a sa drugima opet nikako da izađete na kraj. Čak i kada se rastanete, dugo još osjećate posljedice kontakta sa negativnim osobama, za koje su psiholozi kazali da su „energetski vampiri“.

Najmoćniji simbol

U moru stručnih i tradicionalnih savjeta i pomagala za borbu protiv svih negativnosti u životu, čini se da drevna vedska astrologija je ponudila najbolje i najdjelotvornije rješenje. Riječ je o Šri Jantrama  koje se skoro 12.000 godina koriste simbol sreće, novca i zdravlja. Dokazano je da čak i samo posmatranje Šri jantre donosi mir, a ovaj drevni simbol moćno utiče na mozak tako što dovodi u ravnotežu njegove polovine.

Zato su ovi privjesci, koji su svojevrsne zaštite, godinama hit u svijetu. Polako osvajaju i balkanske prostore, i to zahvaljujući supružnicima Nedžadu i Azri Džakulić iz Bihaća, inače, reiki majstorima i vlasnicima projekta „Škola za dušu“. U toku duže od decenije rada sa ljudima, koristeći moderne i tradicionalne tehnike iscjeljenja, stasali su u vodeću instituciju na prostorima regije čija je misija pomoći ljudima da pomognu sebi putem alternativnih metoda.

Usavršili su brojne istočnjačke tehnike iscjeljenja, osmislili programe koji za kratko vrijeme „remontuju“ ranjene duše, neutrališu stres, vraćaju miran san, donose harmoniju, uklanjaju brojne zdravstvene tegobe. Ipak, najponosniji su na nakit „Šri Jantre“, za koji kažu da je najveća blagodet koju nude ljudima. Za kratko vrijeme preporode osobu, dom, okruženje…

–         Naši privjesci „Šri jantra“ nisu obični nakit za tijelo, oni su nakit za dušu, nakit koji zrači obiljem pozitivne energije! –kazuju Azra i Nedžad, te nam pokazuju pisma zahvalnosti ili reakcije na društvenim mrežama korisnika njihovih Šri Jantri iz svih krajeva svijeta.

Nafaka

U bihaćkoj „Školi za dušu“ pripremaju tri namjenske privjeska Šri Jantra: i to Šri jantra za prostor, lični Šri Jantra privjesak, te Rahu Jantru, koja je posebno namijenjena za osobe koje traže olakšanje od uznemirenosti (anksioznosti), strahova, panike, depresije, fobija, opsesija i ovisnosti.

Veliki broj osoba zna šta je Šri Jantra i zna kakva se zaista moć krije u ovim u njima. Jantre „osvajaju“ izgledom (prelijepe su), a djeluju pozitivno i iscjeljujuće veoma brzo sve negativne energije kako u psihi, tako i u okruženju. Do granice nevjerovatnog i čudotvornog mijenjaju privatni i poslovni život na bolje. S njima procvjetaju ljubav, harmonija, pokreće se nafaka…

–         Jantra zapravo radi na principu vibracija. Ona čisti negativnosti u svačijem životu i istovremeno svakoj osobi pomaže da kreira vlastitu realnost, donosi mir i harmoniju, blagostanje, obilje, sreću, zdravlje i uspjeh. U prostoru gdje osoba boravi oslobađaju se napeti odnosi među ukućanima ili saradnicima na poslu, te donosi prosperitet – tvrde naši sagovornici.

Zanimljivo je da s Jantrama kreće i nafaka na bolje. One ne obećavaju milion na LOTU ili BINGU, ali otvaraju poslovne kanale, tako da novac u manjim ili većim količinama počinje pristizati sa svih strana.

U Bihaću se svaka Jantra radi namjenski za svaku osobu prema njenim podacima (ime i prezime, datum i mjesto rođenja). Naime, Azra Džakulić je jedan od najpoznatijih astrologa na Balkanu, a Šri Jantre i astrologija su kao nokat i meso, dok je Nedžad Džakulić vrstan poznavalac ezoterije i grafički dizajner koji ručno iscrtava jantre te ih skupa energiziraju i programiraju za svaku osobu pojedinačno. Svakom svom klijentu Azra i Nedžad prvo „zavire“ u natalnu kartu, pa tek onda pristupaju ručnoj izradi i programiranju nakita koje nakon toga programiraju i dizajniraju.

Njihove Jantre se mogu nositi na lančiću oko vrata ili u novčaniku, torbici…s tim da novčanik ili torbica moraju pripadati osobi čija je jantra. Nikako se ne smiju posuđivati ili poklanjati drugim osobama!

Neko je rekao „Ko u čuda vjeruje, taj čuda i stvara“. Čudotvorni nakit postoji. Radi se u Bihaću, koriste ga mnogi sportisti, zvijezde, bisnismeni, studenti, domaćice…. Džakulići ne obećavaju da će se bilo kome promijeniti život iz korijena, ali sa sigurnošću tvrde da svako ko ima Šri Jantru na sebi ili u svome domu, osjeti priliv pozitivne energije, mira i spokoja.

Energetski moćnije od piramida

Razni naučnici današnjice su pokazali veliko interesovanje za ovu drevnu vedsku jantru. Čuveni američki fizičar dr Patrick Flanagan je naziva “kraljem moćnih dijagrama”, tvrdeći da njeni energetski efekti 70 puta nadjačavaju one kod piramidalnih struktura. Energetski efekti koje ostvaruje ova jantra dimenzije 3x3cm, jednaki su onima koje ostvaruje piramida dimenzije 2×2 metra.

Veoma moćna energija Šri Jantre potiče od njene precizne geometrijske strukture. Ključ njene moći je njena složena geometrija koja takođe ima zanimljivu matematičku primenu. Ne samo da sadrži “zlatan presek” već i geometrijsku strukturu koja odgovara vezi atomovog vodonika i njegovih spektralnih linija.

RIJEČ PRESRETNIH LJUDI

 Radmila Babić: ŽELJE MI SE ISPUNJAVAJU

Šri Jantra zaista čudotvorno djeluje, čak i ispunjava želje. U roku od nekoliko mjeseci moje najveće, a naispunjene želje su se ispunile. A željela sam da kraj sebe zadržim onoga koga ludo volim, da me ne ostavi. I uspjelo je, ponovo smo sretan par.

Nakon što sam se uvjerila u njihovu moć, nedavno sam ih naručila i za kćerku. I kod nje su se pokrenuli mnogo lijepi događaji. Konačno je pronašla sreću u ljubavi, krenuo je poslovni napredak. I kupovina stana je na pomolu.

Ljiljana Nikolova:KAO DA ŽIVIM U DRUGOJ KUĆI

Šri Jantre ne samo da prekrasno izgledaju, nego imaju i nevjerovatnu moć. Neko će reći da je to psihološki efekat, ali ja tvrdim suprotno. Od dana kada sam dobila Ličnu Šri Jantru i stavila je na vrat, osjetila sam neku toplinu i spokoj u duši. A sa Šri Jantrom za prostor se prelijepo osjećam; kao da živim u drugoj kući, udobnijem i mirnijem domu. Nestaju negativne energije, nervoza, nesanica…

Ela Elvira Holi: PREPOROĐENA

Već nakon nekoliko dana moja Lična Šri Jantra i ja smo se toliko srodile da imam osjećaj da je nikada neću više skinuti. Preporodila sam se, konačno pronašla davno izgubljeni mir, nemam strahova za sutra, niti oplakujem minula vrfemena i ljude, zbog kojih sam patila. Kao da sam ojačala. Nakon lične, definitivno naručujem i Šri Jantru za prostor.

Gordana Bjelica: MISTIČNO SU ČUDESNE

Početkom ove godine  dobila sam sve tri jantre. Čim sam samo jednu uzela u ruke, postala sam nekako nježnija, smirenija, ispunjenija… Od tada sve se u mom životu mijenja na bolje, puno je divnih dešavanja u svim sferama moga života (posao, finansije, zdravlje… Sve se odvija kao u najljepšem snu i onako kako ja želim. Moj savjet je da svako treba da ima svoju jantru, predivne su i imaju nevjerovatnu moć. Mistično su čudesne. Sa jantrama je mnogo ljepši život.