NAJVEĆE CICIJE U HOROSKOPU SU….

Pogledajte kako se prema novcu odnose horoskopski znaci. Astrologija je i to analizirala

 

Ovan
Impulsivni Ovnovi prema novcu imaju prilično djetinjast odnos. Često ispunjavaju svoje ekstravagantne hirove, a kada ih uhvati “napad” darežljivosti, onda troše na sve strane, kupuju sebi i drugima poklone, ostavljaju pozamašne bakšiše u kafanama i sl. Srećom, novac se “lijepi” na njih, pa su zato i česti dobitnici igara na sreću. Čak i kada nemaju novca, ostavljaju utisak da ga imaju dovoljno.

Bik
Bikovi su hedonisti po prirodi. Vole luksuz, dobru hranu, kvalitetnu odjeću, lijepo uređen dom, skupe parfeme… Zato vrijedno rade i lakše im je da se odreknu slobodnog vremena, nego da sebi uskrate sitna (ili krupna) zadovoljstva.

Blizanci
Često pozajmljuju novac od prijatelja, rodbine i uvek su u dugovima, osim ako im podznak nije u nekom zemljanom znaku. Umeju da budu hiroviti i troše na nepotrebne stvari. Rasipaju novac na jeftine, nepotrebne sitnice.

Rak
Rakovi ističu da im do novca nije stalo. Prije će odabrati posao koji je dobro plaćen, nego onaj u kojem uživaju. Žene Rakovi do velike svote novca dolaze preko ljubavnog ili bračnog partnera.

Lav
Lavovi su velike trošadžije. Čim im legne plata, naći ćete ih u prvoj poslastičarnici, knjižari, sportskim prodavnicama… Velikodušni su, često izvode partnera i prijatelje na večeru, kupuju djeci gomilu poklona, a onda kukaju kako su previše potrošili.

Djevica
Djevice vole glamur i za ostvarenje svojih želja štede koliko god je potrebno. Imaju sreće, pa im nije teško da pronađu novi posao kad zatreba. Vole da troše na prijatelje, često časte u restoranima i kafićima i nikad neće zažaliti zbog toga. Djevice jako dobro znaju u šta ulažu, iako to rade intuitivno.

Vaga
Vage vole novac i najčešće ga troše na putovanja, kozmetičare, garderobu, i ugodne izlaske u kojima uživaju. U stambeni prostor ne ulaže toliko puno, teži funkcionalnosti, a ne glamuru.

Škorpija
Škorpije vole rizik, a novac doživljavaju kao rulet i uzbuđuje ih što nikad ne znaju da li će biti na gubitku ili dobitku. Novac im podiže adrenalin, pa nije ni čudo da je ovo najčešći znak među uspješnim biznismenima. Nisu sebične – uživaju da usrećuju ljude koje vole, pa će im pokloniti bar neku sitnicu.

Strijelac
Ne postoji znak koji je u stanju više da zabrlja sa novcem i bolje da se snađe od njega. Oko sebe uvijek ima ljude koji mu pomažu, iako ništa ne traži. Ako želi, može da zaradi čitavo bogatstvo. Ipak, novac mu nije na listi prioriteta. Ako dobije na lutriji, vjerovatno ćete ga naći za šankom kako časti.

Jarac
Štedljivi Jarčevi vrijedno rade, a novac nikad ne rasipaju. Ulagaće u nekretnine, obrazovanje i neke trajne vrijednosti.

Vodolija
Ovo je znak za koji nikada nećete biti sigurni da li ima ili nema, a vrlo vjerovatno ni sama Vodolija to ne zna da procijeni. I kada nemaju novca to se nikada neće primijetiti. Darežljive su prema djeci i prijateljima.

Ribe
Neki pripadnici ovog znaka znaju da odu u drugu krajnost i žive skromno samo da ne bi morali previše da rade. Često igraju igre na sreću.