Najstariji supermodel na svijetu: Ima skoro 90 godina, ali i dalje žari i pali modnim pistama

Iako ima skoro 90 godina, Dafni i dalje radi punom parom, karijeru je započela još prije 70 godina, a od prvog poziranja ne prestaje da se pojavljuje na pistama


Najstariji supermodel na svijetu Dafni Self ima 89 godina i još uvek radi punom parom. Između ostalog snimila je i novu kampanju, ovog puta za kozmetičku liniju “Eyeko” i tako još jednom pokazala da su godine samo broj.

Dafni je snimila reklamu za novu maskaru “Bespoke” i tom prilikom ispričala kako je započela karijeru modela. Modelingom je počela da se bavi 1950-ih godina kada je imala 20 godina, a na scenu se vratila kada je u 70. godini za “Vogue” govorila o starenju.

Govoreći o novoj maskari, Dafni je rekla da su joj trepavice prilično duge, ali da voli da budu još duže i gušće.


“Eyeko” je angažovao Dafni zajedno s mlađim modelima jer kampanja ima cilj da pokaže da isto ne odgovara svima. Iz kompanije tvrde da nova linija omogućava korisnicima da kreiraju maskaru koja najbolje odgovorava njihovim trepavicama. Kako bi izabrali savršenu maskaru, korisnice opisuju svoje trepavice, izaberu efekt koji im je najvažniji, a zatim biraju odgovarajuću četkicu.