Najpoželjnija ženska haljina za ljeto 2018: Na listi čekanja 800 ljudi!

Jednostavna, slatka, romantična, cvijetna… Ova lepršava haljina osvojila je sve trendseterke.
Od kada je holandska blogerka Charlotte Groeneveld nosila zelenu haljinu brenda Kitri njene fotografije su obišle društvene mreže, a oduševljenje dama je iz dana u dan sve više raslo. Tako je prije samog lansiranja haljine na tržište, ona dobila listu čekanja od čak 800 ljudi, te nezvanično dobila titulu najpoželjnijeg odijevnog komada sezone.

Zelena haljina sa cvijetnim dezenom seže do sredine listova, a nadograđena je trendi detaljima – plisir suknjom, kaišom oko struka i skrivenim kopčanjem, nalik dugačkoj košulji.

S obzirom da su raskošni cvijetni dezeni i lepršavost materijala glavni trend za prolkeće/ljeto, haljina britanskog brenda zadovoljava sve kriterijume koji se odnose na estetiku i udobnost. Takođe, ona se može nositi sa patikama, baletankama, cipelama, te odlično uklopiti sa svakim modnim stilom – od kežual, do sportske elegancije.

“Zelena boja ima svoj momenat, svježa je i direktna, a lako ju je kombinovati i pristaje svim bojama tena. Mislim da je ova haljina popularna jer je tako svestrana. Ima pravu dozu ženstvenosti i zavodljivosti. Možete je nositi na poslu, ali i za vikend. Možete joj dati opak “luk” uz patike, ili glamurozan uz štikle – izjavila je Haeni Kim, dizajnerka koja stoji iza brenda.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!