Najnježnija meditacija svih vremena: kako mačke pomažu da se opustimo i privučemo pozitivnu energiju

Izbjegnite talas negativnih emocija i zaboravite na stres! Predstavljamo vam najnežniju meditaciju koja će vas opustiti i učiniti da se osjećate dobro. Evo kako mačke mogu da vam pomognu u tome…

Ponekad je teško izboriti se sa problemima i pronaći riješenje, naročito ako nam je cijeli dan prošao u znaku nelagodnosti. Ako ste tokom dana podložni stresu i negativnim osjećanjima, probajte razne metode koje će pomoći da se opustite. Pored meditacije, joge, slušanja prijatne muzike ili šetnje kroz prirodu, postoji jedan nježan i prijatan način da se potpuno opustite i zaustavite talas negativne energije.

Naučna istraživanja su dokazala da vibracije koje se stvaraju tokom mačkinog predenja djeluju sedativno na nervni sistem ljudi i tako nas umiruju. Na ovaj način smanjuju stres i napetost koje redovno osjećamo po povratku sa posla.

Iako njihov dan možda nije bio savršen, ljubitelji mačaka znaju da ih kod kuće čekaju najslađi krzneni ljubimci koji će magijom ljubavi i nežnošću učiniti da negativna energija nestane.

Da li ste nekad meditirali uz pomoć mačaka? Ako niste, onda je vrijeme da probate, a u tome će vam pomoći ovaj video sa jednostavnim upustvima. Praćen slatkim zvukom mačke koja prede, sa uputstvom na šta treba u trenutku da se fokusirate i kako da se usresredite, ovaj video je fantastičan vodič za meditaciju s mačkama.

Prepustite se ovoj nježnoj meditaciji i privucite lijepe emocije i pozitivnu energiju!

(lovesensa.rs)