Najneuredniji horoskopski znakovi su Strijelac, Blizanac, Lav i Vodolija

Je li riječ o kreativnom neredu ili o pravom kaosu? Osobe rođene u pojedinim horoskopskim znakovima ne brinu previše za to kako izgleda njihov životni prostor.

Od svih znakova, ova četiri su najneurednija. Imaju li izgovor za to?

Blizanci

Blizanci nisu neuredne osobe po prirodi, ali kako su stalno u nekom pokretu, nemaju previše vremena za pospremanje i čišćenje. Također, ponekad nastoje odmah pospremiti nered iza sebe, ali ako to nije u najboljem trenutku, ostavit će sve za kasnije, a ako im se takva situacija ponovi nekoliko puta, u njihovom domu zavlada pravi nered.

Lav

Iako generalno nisu neuredni, Lavove zanima mnogo stvari pa će uvijek odabrati raditi nešto ‘pametnije’. Zbog toga im pospremanje i čišćenje dolazi kao zadnja točka dnevnog reda.

Strijelac

Strijelci sebe ne smatraju neurednima, i iako su svjesni da brzo i lako mogu stvoriti nered, ipak će neko vrijeme odgađati pospremanje. Iako nesvjesno priznaju da su neuredni, direktno to nikada neće reći pa će uvijek da tvrditi kako vode računa o čistoći.

Vodenjak

Vodenjaci neće redovno pospremati, ali kad im se nered nakupi, onda idu u drugu krajnost pa čiste i spremaju satima. Oni svoje stvari ostavljaju svuda i nisu perfekcionisti pa im nered i prljavština ne smetaju sve dok ne postane kritično, piše SuperŽena.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!