Najljubomorniji u Zodijaku: OVAN U BIJESU GAĐA TANJIRIMA, A POSESIVNI SU ….

Ljubomora je osjećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti vezu, nije dobro ni ako uopšte ne postoji.

Ovan pravi scene

Pripadnici ovog znaka imaju problem s apsolutnim povjerenjem, zbog čega pomno prate poteze svog partnera i analiziraju ih. Na pojavu sumnje reaguju impulsivno i trenutno, bez obzira na to gdje se i pred kim nalaze. Budući da su hiroviti, od Ovnova možete očekivati svašta – od bacanja tanjira do gađanja prstenom, pa čak i prijetnje.

Lav je posesivan

Pripadnici ovog znaka poprilično su skloni ljubomori, no ona nije tako gruba kao kod drugih znakova i često izgleda samo kao potvrda ljubavi i njihovog interesa. Najčešće su ljubomorni zbog povrijeđenog ponosa, prevelikih očekivanja od partnera ili iz straha da ih on ne voli dovoljno, a prevare se više plaše zbog udarca svom egu nego zbog izdaje ljubavi.

Škorpiji se vidi na licu

Škorpije su najviše ljubomoran znak Zodijaka, iako postoje izuzeci. Uglavnom, kod iskazivanja ljubomore nisu nimalo taktični, ne biraju riječi i mogu osjećati da ih je partner izdao zbog stvari na koje drugi ne bi reagovali. Teško će otvoreno priznati ljubomoru riječima, no ona će se jasno vidjeti na njihovim licima.