Najkreativniji ljudi rađaju se u ovim znakovima zodijaka

Iako se umjetnici rađaju u svim znakovima, najviše se umjetničkih duša ipak rađa u sljedeća četiri znaka zodijaka.

Bik

Bikovi su veliki estetičari. Njima je izuzetno bitno u kakvom prostoru žive, kakve umjetnine im vise na zidovima, ali ono što im je najvažnije je kako izgledaju. Upravo zato se njihova umjetnička nota vidi u vrlo kreativnom načinu šminkanja i oblačenja po čemu se razlikuju od drugih.

Lav

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje i od malena sanjaju o tome da postanu glumci, pjevači ili bilo što drugo što će ih učiniti slavnima. Ono što im ide u prilog su mnogobrojni talenti kojima su obdareni pa im uglavnom svaka umjetnost kojoj se posvete ide od ruke, bio to ples, pjevanje, gluma ili nešto slično.

Rak

Rakovi kroz kreativnost iskazuju svoje emocije. Obožavaju slikati, fotografirati, pjevati i raditi bilo što što im može poslužiti kao “ispušni ventil”. Ipak, ne vole pažnju i scenske nastupe pa svoj dar uglavnom zadrže za sebe.

Vodenjak

Vodenjaci su izuzetno inovativni i genijalni po pitanju svoje umjetnosti. Obožavaju raditi na projektima kakvi još nisu viđeni, a njihova natprosječna inteligencija i smirenost im jako pomažu da u tome uspiju, piše Index.