Najdetaljniji horoskop za mart 2019.: POSAO, FINANSIJE, LJUBAV, ZDRAVLJE, SRETNI BROJEVI I DATUMI

Ovogodišnji mart, kako najavljuju astrolozi, donosi previranja i bespotrebno rasipanje energije. Ovo naročito mogu da osjete vatreni znaci. Tokom ovog mjeseca treba biti umjeren u jelu i piću. Pročitajte šta vam donosi mjesečni horoskop.
OVAN
Posao
Sam početak marta donosi vam dosta uzbuđenja i dinamike. Merkur će praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i donijeće vam nove izazove i napetosti. Imaćete teške razgovore iza zatvorenih vrata, a mogući su i konflikti sa nadređenima.
Merkur će praviti sekstil sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere, što će vam olakšati da sklopite povoljan dogovor u vezi nečega što će vam donijeti uspon u karijeri ali što će biti potrebno da čuvate kao poslovnu tajnu.
6. marta će Merkur ući u vaš znak, a dan kasnije i Venera. Postaćete efikasniji u organizovanju radnih zadataka i u rješavanju bilo čega što bi moglo da poremeti razvoj vaših planova. U odnosima sa radnim kolagama, saradnicima i u poslovnim pregovorima ćete nastupati otvorenije, sa više ljubaznosti ali i sa jasnim zahtjevima. Bićete uspješni u menadžmentu i u oblastima saobraćaja i trgovine.

11. marta će Mars praviti trigon sa Uranom i doprinijeće uspješnom ostvarenju vaših ideja. Uspjeh ćete postići kroz korištenje novih tehnologija i modernizaciju vašeg radnog mjesta.
17. marta će Mars ući u znak Jarca gdje je u egzaltaciji i vrlo snažan, a to je ujedno i vaše polje posla. To će vam donijeti pozitivan preokret na polju posla. Znat ćete da koristite sve šanse koje vam se ukažu za napredak.

Između 24. i 30. marta izbjegavajte nagle i nepromišljene poteze i pazite da vas neko ne isprovocira na konflikt, posebno neko od vaših nadređenih.

Na polju novca vas na početku mjeseca očekuju dobici zahvaljujući trigonu Venere i Merkura sa Jupiterom.
Imaćete dobar osjećaj za investicije i finansijske obrte, a uspjet ćete i da uvećate zaradu kroz korišćenje tajnih kanala. U drugoj polovini marta izbjegavajte rizične poteze, posebno 24. u mjesecu kada će Venera praviti kvadrat sa Plutonom.
Nezaposleni Ovnovi će uspjeti da se prikažu potencijalnim poslodavcima u najboljem svjetlu. Lako ćete moći da dobijete novi posao, čak i da pokrenete sopstveni.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Trigon Venere sa Jupiterom na početku mjeseca donosi vam sretne okolnosti i pruža vam mogućnost da vaš odnos sa partnerom poboljšate onoliko koliko poželjeti možete. Pružiće vam se prilika da otputujete na vikend koji ćete provesti u intimnoj atmosferi i posvetite vrijeme samo jedno drugom. Zajednički planovi će početi da vam se ostvaruju.
Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi u vaš znak 6. marta. Donijeće vam uzbudljive trenutke sa voljenom osobom pune strasti. Otkrićete koliko ste potrebni svom partneru i znat ćete da uzvratite na lijep način. 13. marta Venera će praviti kvadrat sa Saturnom što će dovesti do zahlađenja u vašem odnosu. Bićete tvrdoglavi u svojim stavovima.

Ako ste slobodni:
Zaljubićete se već na početku mjeseca i ubrzo ćete otkriti da se i vi dopadate osobi u koju ste zaljubljeni. U početku ćete nekoliko puta izaći zajedno i djelovaće vam da je vaša simpatija stidljiva ali će se već sredinom mjeseca između vas dvoje razbuktati strasti. Bićete prijatno iznenađeni i u početku ispunjeni zadovoljstvom.

U trećoj dekadi marta ćete shvatiti da je osoba sa kojom ste započeli vezu previše strastvena i pomalo ljubomorna, što će dalji tok vaše veze dovesti u pitanje.
Stariji Ovnovi će uploviti u burnu avanturu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. Poželjećete da to bude više od avanture ali ćete ubrzo shvatiti da je vaša ljubav prilično zahtjevna i neće vam biti lako da ostanete u vezi.

Zdravlje
Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će praviti u martu uglavnom povoljne aspekte, što će vam donijeti dobro i stabilno zdravlje. Merkur 6. marta ulazi u vaš znak, pa ćete osjećati pojačanu potrebu za kretanjem i u tu svrhu ćete odlaziti na duže šetnje ili džoging kad god vam to budu dopuštale vremenske prilike. Bićete u pokretu i fizički aktivniji nego obično.
Prijaće vam ishrana koja u sebi sadrži više svježeg povrća kao što je zelena salata, rotkvice, špinat i blitva. Od voća će vam prijati banane, ananas i kivi. Od mliječnih proizvoda konzumirajte više sireva, dok mlijeko uzimajte umjereno. Hljeb i tjestenine, osim integralnih, izbacite iz ishrane. Meso i ribu možete uzimati u umjerenoj mjeri. Pojačajte A vitamin.

SRETNI BROJEVI U MARTU SU: 9, 11, 15, 22, 28

BIK
Posao
Venera, vaš vladar na samom početku marta, pravi trigon sa Jupiterom i donosi vam sretne okolnosti koje će vas izbaciti u središte interesovanja javnosti i koje će poboljšati vašu popularnost, kao i odnose sa poslovnim partnerima. Imaćete dobar osjećaj za saradnju i znat ćete da se nametnete kao vođa tima ili koordinator u aktuelnim radnim zadacima.

Ulazak Merkura i Venera u znak Ovna 6. i 7. marta i u vaše polje tajni okrenuće vas ka pregovorima iz zatvorenih vrata koji će imati za cilj da vam obezbijede prednost nad konkurencijom. Pažljivo ćete razmatrati mogućnosti koje imate na raspolaganju i prikupljaćete potrebne informacije i sredstva u saradnji sa malim brojem povjerljivih kolega i saradnika.

11. marta Merkur, a zatim par dana kasnije i Venera, prave kvadrat sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i donose vam zastoje i teškoće u razvoju započetih planova. Nedostajaće vam sredstva, a u organizovanju i planiranju ćete nailaziti na kontradiktorne informacije i nepouzdano osoblje. Moraćete da se oslonite na sebe i sopstvene vještine i snalažljivost.

U trećoj dekadi marta Venera će praviti kvadrat sa Plutonom što vas upozorava da se čuvate intriga u koje će neko pokušati da vas uvuče i tako kompromituje vaš položaj.
U vezi finansija vam je relativno povoljan početak mjeseca kada će Merkur koji vlada vašim poljem novca, praviti povoljne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Venerom. To će vam donijeti dobitke kroz poslove koji se tiču velikih investicija, javnih službi i svega što je u vezi sa ljepotom, dizajnom i enterijerom. Izbjegavajte brzopletost i pažljivo procijenite koliko i u šta ulažete svoj novac.

23. marta će Merkur krenuti retrogradno, što će usporiti priliv sredstava na vaš račun. Biće neophodno da se posvetite rješevanju zaostalih dugovanja.
Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da rade privremeni posao. Biće vam potrebno dosta truda kako biste našli nešto bolje od toga.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Na početku marta Venera i Merkur će praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i partnerstva. Donijeće vam više zabave, lijepih trenutaka, razmjenu nježnosti i osjećanja u odnosima sa partnerom, što će vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Bićete zainteresovani da se više družite i viđate sa zajedničkim prijateljima.

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi praviće 11. marta trigon sa Uranom. Uspjećete da nađete pravo rješenje za teškoće koje već duže vrijeme ometaju vaš odnos sa voljenom osobom. Uvidećete da su u pitanju samo lakši nesporazumi.

Mars će ući u znak Jarca 17. marta i omogućiće vam da sa više motivacije prionete na ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:
Bićete nemirni i skloni nestalnom ponašanju. Šansu da uđete u emotivnu vezu sa osbom koja vam se dopada ćete zbog toga propustiti. Ući ćete u tajnu vezu sa osobom koja će vas više zanimati kao neko s kim možete imati dobru avanturu i dobar seks nego što ćete biti zainteresovani za nešto ozbiljno.

20. marta će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem i upoznaćete nekog ko će vas zainteresovati za ozbiljnu vezu. Moraćete ozbiljno da se potrudite oko te osobe.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će ih na prvi pogled privući i sa kojom će imati mnogo zajedničkih interesovanja. Očekuju vas izlasci i prijatni razgovori. Imaćete utisak da ćete lako započeti emotivnu vezu ali će se to odužiti.

Zdravlje
Venera koja vlada vašim poljem zdravlja će od 6. marta prolaziti kroz znak Ovna gdje je slaba i u izgonu, što će i vaše zdravlje činiti generalno osjetljivim. Biće vam osjetljivi bubrezi, urogenitalni trakt, a moguća je i slabija cirkulacija. Izbjegavajte pretjerane fizičke napore i više se odmarajte. Nađite vremena za svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Potrebna vam je ishrana sa više sadržaja proteina. To možete dobiti kroz konzumiranje bijelog pilećeg mesa, ribe, posebno tunjevine, kao i kroz svakodnevno uzimanje tvrdih sireva, mlijeka i jaja. Integralne žitarice, proso i heljda vam takođe donose neophodne materije. Od voća uzimajte jabuke. Potrebno vam je više tečnosti, vode i B vitamina.

SRETNI BROJEVI: 7, 12, 16, 20, 25BLIZANCI
Posao

Na početku marta Venera i Merkur prave trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere, što vam donosi sretne okolnosti koje će poboljšati vaše poslovanje. Ostvarićete bolji kontakt sa klijentima, a uspjeh očekuje sve Blizance koji se bave poljem usluga, zdravlja, obezbjeđenja i bankarstva.

Potrebno je da više pažnje posvetite organizovanju poslovnih akcija i planiranju, kao i komunikaciji. Bićete u pokretu i održavaćete kontakte sa poslovnim partnerima, održavati poslovne sastanke i prezentacije.

Od 9. marta će Jupiter krenuti retrogradno što vas upozorava da ne započinjete ništa novo na poslovnom planu nego da se posvetite zaostalim obavezama. To će vam omogućiti da sakupite potrebna sredstva za važne i prioritetne zadatke i da napravite zapaženu reklamu koja će vam donijeti više mušterija ili kupaca.

13. marta Sunce pravi trigon sa Jupiterom. Dobićete podršku vaših nadređenih da realizujete jednu ideju koja se može pokazati profitabilnom. Sa lakoćom ćete znati da istaknete sebe i doći će do pozitivnog izražaja vaše rukovodeće sposobnosti.

Merkur, vaš vladar, će krenuti retrogradno 23. marta. To vam donosi zastoje i teškoće na polju saradnje. Biće neophodno da pažljivo razmotrite kako da uspostavite bolje kontakte i dogovore sa saradnicima i kako da se uklopite u tim.

Na polju novca ćete se dobro snalaziti ali izbjegavajte pretjerane rizike i nepromišljene poteze, naročito poslije 20. marta. Isplatiće vam se investicije u oblasti medicine. Polje platnog prometa funkcionisaće otežano sredinom marta kada će Venera i Merkur praviti kvadrat sa Saturnom.

Od velikih i dugoročnih poslova će kasniti zarada i biće manja od očekivane. Na samom kraju mjeseca vaši nadređeni se neće složiti sa jednim vašim prijedlogom koji će zahtijevati veće troškove.

Nezaposleni Blizanci će znati da se dobro pokažu u uslužnim djelatnostima gdje će dobiti ponudu za rad na određeno vrijeme, što može kasnije postati stalni posao.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Na početku marta moguće su nesuglasice i prepirka sa partnerom koja će biti izazvana kvadratom Merkura sa Marsom. Nećete moći da se složite oko zajedničkih planova. Srećom, bićete otvoreni na kompromis i imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe. Neophodno je da se pozabavite nečim što već duže vrijeme odlažete u vašoj emotivnoj vezi.

U drugoj polovini marta ćete se više družiti sa zajedničkim prijateljima i imaćete više inicijative za izlaske i zabavu. Voljenu osobu ćete iznenaditi nečim što joj prija, kao što je poklon, zajedničko putovanje ili izlazak na mjesto koje najviše voli da posjećuje. Potrebno je da obratite posebnu pažnju na detalje koji su važni da bi vaša veza bila skladna i stabilna.

Ako ste slobodni:
Može vam se dogoditi da se zaljubite na samom početku marta kada Venera bude pravila trigon sa Jupiterom. Biće to osoba koju poznajete iz zajedničkog društva, a sa kojom ste ranije bili u površnom prijateljskom odnosu. Otkrićete nove zajedničke teme i doživjeti jedno drugo privlačnim. Poželjećete da uđete u vezu sa tom osobom, ali će se već u trećoj dekadi marta pokazati da niste jedno za drugo. Bez obzira na to, imaćete burnu avanturu koju će remetiti ljubomora.

Stariji Blizanci će trebati dobro da razmisle da li im više odgovara da ostanu i dalje slobodni i da ulaze u kratke avanture ili da poklone povjerenje i svoje srce osobi koja će se truditi da im se dopadne. To bi mogao da bude komplikovan odnos.

Zdravlje
Povoljni aspekti koje će primati Jupiter koji se nalazi u vašem polju zdravlja tokom marta donijeće vam uglavnom stabilan imunitet. Početkom mjeseca je potrebno da se pazite povreda jer će Merkur vaš vladar praviti kvadrat sa Marsom. U drugoj polovini marta će Mars ući u znak Jarca gdje je snažan pa ćete osjećati pojačanu potrebu za fizičkim vježbama i kretanjem.

Uzimajte više vitamina. Najvažniji su vam tokom ovog mjeseca pojčane količine B12 i E vitamina zbog pojačanih mentalnih napora. Od povrća vam je potrebno svježe zeleno povrće kao što je salata, špinat i brokoli. Morska riba će vam više prijati od mesa. Za dodatak ishrani uzimajte alge, jogurt, heljdu i kombuhu. Umanjite unos hljeba i slatkiša.
SREtNI BROJEVI: 5, 9, 16, 18, 23
NASTAVAK PROČITAJTE OVDJE

Najdetaljniji horoskop za mart 2019.: POSAO, FINANSIJE, LJUBAV, ZDRAVLJE, SRETNI BROJEVI I DATUMI