Najdetaljniji horoskop za mart 2019.: POSAO, FINANSIJE, LJUBAV, ZDRAVLJE, SRETNI BROJEVI I DATUMI

Ovogodišnji mart, kako najavljuju astrolozi, donosi previranja i bespotrebno rasipanje energije. Ovo naročito mogu da osjete vatreni znaci. Tokom ovog mjeseca treba biti umjeren u jelu i piću. Pročitajte šta vam donosi mjesečni horoskop.
RAK
Posao
Na početku marta Merkur pravi kvadrat sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere, a to će vam stvarati napetosti u odnosima sa nadređenima i čini vas sklonim preduzimanju rizičnih poteza koji bi vam mogli nanijeti gubitke.

Ako ne budete pažljivi, vašu bezopletost i nepromišljenost mogao bi da iskoristi neko nedobronamjeran i da stekne ličnu korist na vašu štetu. Čuvajte se zamki konkurencije i ogovaranja iza vaših leđa.

Bićete u mogućnosti da pokrenete nove poslovne projekte i započnete novu saradnju 11. marta kada Mars bude pravio trigon sa Uranom. Ostvarićete uspjeh na polju uslužnih poslova, modernih tehnologija, elektronike i u trgovini inovacijama na polju alata i mašina.

17. marta Mars ulazi u znak Jarca gdje je u egzaltaciji i snažan. Kako je to ujedno i vaše polje poslovnih partnera i javnosti, ostvarićete napredak u razvoju grupnih projekata, porašće vaša popularnost i vaši napori na polju vaših djelatnosti će postati zapaženiji. To će vam donijetii više klijenata i mušterija i ostvarićete bolji promet i zaradu u svom poslu.

U trećoj dekadi marta Sunce će praviti kvadrat sa Marsom. Suočavaćete se sa preprekama u ravoju vaših planova koje će vas motivisati da uložite velike napre u njihovo prevladavanje, kako biste došli do pozitivnog ishoda. Budite pažljivi da ne uđete u sukobe sa nadređenima sa kojima ćete biti u napetim odnosima.

Na polju novca vas u prvoj polovini mjeseca očekuje promjenjivo i pomalo nestabilno stanje, što vas upozorava da na ulazite u rizične investicije i da izbjegavate nepotrebne troškove.

11. i 13. marta Sunce će praviti sekstil sa Plutonom i trigon sa Jupiterom, što će vam donijeti prilike za obrt veće sume novca i značajne dobitke. Vaši pokušaji da po svaku cijenu dobijete šta želite mogu dovesti do gubitka.

Nezaposleni Rakovi će imati dobar osjećaj na koje poslove da konkurišu sa ciljem da se zaposle na radnom mjestu sa boljom platom u odnosu na prosječnu.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Predložite voljenoj osobi zajedničke aktivnosti koje bi vam ispunile vrijeme i koje mogu ubrzati ostvarenje zajedničkih planova i ciljeva. Očekuje vas više stabilnosti u vezi jer ćete više vremena posvetiti onim aktivnostima koje su vas privukle jedno drugom. U drugoj dekadi marta ćete imati mogućnost za zajedničko putovanje na kojem ćete uživati.

17. marta Mars ulazi u znak Jarca i vaše polje braka i partnerstva. Osjećat ćete motivaciju da pružite više podrške voljenoj osobi, unijet ćete dinamiku u vaš odnos i više strasti, što će vam oboma prijati.

Sam kraj marta vam donosi nesuglasice prouzrokovane kvadratom Sunca i Saturna. Nećete moći da se složite oko jednog važnog zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni:
Trigon Venera sa Jupiterom na početku marta vam donosi susret i poznanstvo sa osobom koja dolazi iz inostranstva, a koju možete da upoznate na putovanju ili preko daljeg rođaka na jednoj zabavi. Svidjećete se jedno drugom na prvi pogled i imaćete nekoliko lijepih i uzbudljivih dana zajedno.

Kasnije ćete uvidjeti da je moguće da održavate vezu na daljinu ali to neće biti nešto čime ćete biti zadovoljni. Vi ćete željeti više od toga ali vaša simpatija neće biti dovoljno zainteresovana.

Nešto stariji Rakovi će se zbližiti sa osobom koju duže vrijeme viđaju na istim mjestima i u društvu jednog svog poznanika. Otkriće mnogo zajedničkih interesovanja.

U trećoj dekati marta ući će u emotivnu vezu i biće ispunjeni zadovoljstvom.

Zdravlje
Zdravlje će vam biti osjetljivo u prvoj dekadi marta. Mogući su upalni procesi izazvani virusnim infekcijama. Budite pažljivi u rukovanju oštrim predmetima kako se ne biste povrijedili. U drugoj i trećoj dekadi marta će vam zdravlje biti stabilnije. Započećete novi program fizičkih vježbi i bićete zainteresovani za sportsko-rekreativne aktivnosti.

Izbjegavajte brzu hranu, kao i namirnice koje u sebi sadrže konzervanse i razne počačivače ukusa. Takođe smanjite unos tjestenina, namirnica od bijelog brašna i previše začinjenu hranu. Vaš želudac će biti osjetljiv. Prijaće vam riba, svježe voće i povrće. Uzimajte zelenu salatu, špinat i južno voće. Za bolju probavu vam je važan jogurt, mekinje i sjemenke bundeve.
SRETNI BROJEVI: 4, 11, 15, 20, 26

LAV
Posao
U prvoj dekadi marta Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere praviće trigon sa Jupiterom i konjunkciju sa Merkurom. Bićete u mogućnosti da prezentujete vaše projekte i da učestvujete na sajmovima i seminarima. To vam može omogućiti da steknete nove sertifikate i licence koje će vam donijeti više uspjeha u poslovanju.

Znat ćete da se snalazite u vezi investicija. Očekuje vas više uspjeha u oblastima bankarstva, obrazovanja, turizma i međunarodne trgovine. Dobićete potrebnu podršku za pokretanje planiranih projekata.

Venera 7. marta ulazi u znak Ovna gdje je u izgonu i slaba, što će se odraziti na vaš posao kroz otežane kontakte sa osobama od autoriteta i sa klijentima.

U drugoj dekadi marta će Venera praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do zastoja i teškoća na polju usluga, u odnosima sa radnim kolegama i u razvoju važnih i dugoročnih radnih zadataka. Ulazak Marsa u znak Jarca, gdje je snažan i u egzaltaciji, pomoći će vam da se izborite sa ovim preprekama. Uspjet ćete da izbjegnete veće zastoje i gubitke kroz istrajnost u slijeđenju jasnih ciljeva.

Treća dekada marta će od vas zahtijevati dodatne napore kako biste ostvarili planirano. Venera će praviti kvadrat sa Plutonom i konjunkciju sa Uranom. Izbjegavajte ono u čemu nemate dovoljno iskustva i saradnju sa osobama koje vam djeluju sumnjivo i nedovoljno stručno. Inovacije u načinu rada i pristupu obavezama će vam donijeti poboljšanje.

Na polju novca je važno da koristite povoljne prilike za uvećanje zarade koje će vam se u prvoj polovini marta pružati na poljima kreativnog rada i usluga.

U drugoj polovini marta će Merkur praviti kvadrat sa Saturnom, a 23. će krenuti retrogradno, što će ograničiti vaše finansijske mogućnosti. Biće potrebno da se usmjerite na rješavanje zaostalih novčanih obaveza.

Nezaposleni Lavovi će biti istrajni u informisanju i nastojanjima da nađu posao koji im odgovara i uspjet će da nađu radno mjesto u svojoj struci.

Ljubav
Ako ste u vezi:
U prvoj polovini marta vaš partner i vi ćete se posvetiti sređivanju i uljepšavanju zajedničkog životnog prostora. U tome će vas podsticati skladan aspekt Venere sa Jupiterom. Osjećat ćete potrebu da više vremena provodite u svom domu okruženi članovima svoje porodice. To će se pozitivno odraziti i na vaše odnose sa voljenom osobom.

U periodu od 11. do 13. marta Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, što će dovesti do zahlađenja u odnosima sa partnerom. Zauzećete različite stavove u vezi zajedničkih izlazaka, putovanja i planova.

U drugoj polovini mjeseca će to zahlađenje da traje i dalje jer ćete oboje biti nezadovoljni vašom vezom.

Ako ste slobodni:
Konjunkcija Merkura sa Venerom u prvoj dekadi marta donijet će vam poznanstvo sa osobom koja je drugačije od većine ljudi koje poznajete. Biće obrazovana, informisana, otvorena na razgovore i razmjenu mišljenja, a uz sve to i vrlo ljubazna i simpatična.

Svidjeće vam se na prvi pogled. Počećete češće da se viđate i da razgovarate o zajedničkim temama. Biće vam iz svega jasno da je to osoba koja je ambiciozna i karijerista, što će vam otežavati da je pridobijete na emotivnom polju.

Nešto stariji Lavovi će više nego obično izlaziti kako bi upoznali nekoga novog. Čak i ako spustite svoje kriterijume, teško će vam biti da upoznate nekoga ko bi vas dovoljno privukao i zainteresovao za emotivnu vezu.

Zdravlje
Zdravlje će vam biti osjetljivo tokom marta. Potrebno je da se više krećete i izbjegavate predugo sjedenje, posebno ako vaš posao podrazumijeva da dugo sjedite. Kvadrat Merkura sa Saturnom će vas činiti sklonim prehladi.

Kontrolišite krvni pritisak jer će vam varirati, posebno u slučaju naglih promjena vremenskih prilika. U organizam unosite više mlijeka i mliječnih proizvoda, zelenog povrća, celera i mrkve. Pojačajte unos C i E vitamina. Izbjegavajte tjestenine, suhomesnate proizvode, peciva i brzu hranu.

Od voća koristite u ishrani kivi, pomorandže i ananas. Najviše će vam odgovarati sjemenke suncokreta i bundeve kao i kikiriki. Potrebno vam je i više tečnosti.
SREtNI BROJEVI: 2, 8, 17, 21, 24

DJEVICA
Posao
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere već na početku marta pravi kvadrat sa Marsom, sekstil sa Plutonom i trigon sa Jupiterom. Bićete primorani da pomjerite neke rokove zbog neslaganja sa naručiocem oko finalnog dijela i ispravki koje ćete trebati da doradite. Bez obzira na to, postići ćete povoljne dogovore u vezi razvoja aktuelnih planova i kroz kreativne ideje i odlučne poteze doći ćete do potrebnih sredstava koji će vam obezbijediti da ne uđete u gubitke.

Uspjeh vas očekuje na poljima saobraćaja, komunikacije, trgovine uvoznom robom i kroz prosvjetu. 6. marta će Merkur ući u znak Ovna i 13. će praviti kvadrat sa Saturnom. Savjetuje vam se da u tom periodu ne prihvatate poslove u kojima nemate dovoljno iskustva i koji u sebi nose izvjesnu dozu rizika jer biste u protivnom mogli da se nađete na gubitku.

U trećoj dekadi marta će Merkur praviti konjunkciju sa Venerom. Započećete novu saradnju i ostvarićete uspjeh u oblastima trgovine modnom konfekcijom i kozmetikom.
Poboljšaće se uslovi i odnosi na vašem radnom mjestu.

Merkur će krenuti retrogradno 23. marta. Vaši planovi će se odvijati sporije nego što biste željeli zbog nedostatka sredstava.

Na polju novca će vam početak marta biti naklonjen jer ćete zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom uspjeti da se nađete pod sretnim okolnostima i da dogovorite posao koji će vam donijeti bolje prihode od očekivanih.

13. u mjesecu vas očekuju povećani troškovi koji će znatno umanjiti saldo na vašem računu. To je vrijeme kada je najbolje da izbjegavate bilo kakve rizične poteze i investicije.

U trećoj dekadi marta će Venera praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da se ne zadužujete jer će vam u protivnom biti vrlo teško da izađete iz dugova, a mogli biste da uđete i u minus na računu.

Nezaposlene Djevice će imati uspjeha u nalaženju poslova vezanih za trgovačke djelatnosti. Možete dobiti stalno zaposlenje u jednom trgovačkom lancu.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Vaši odnosi sa voljenom osobom će biti ispunjeni skladom i razumijevanjem u prvoj dekadi marta. Više vremena ćete provoditi zajedno i jedno drugome ćete pružati iskrene emocije i podršku. Prijaće vam da izlazite na mjesta koja vam se dopadaju, posebno na mjesta za zabavu.

Bićete raspoloženi da provedete jedan vikend u prirodi, što će vam prijati. Jupiter koji vlada vašim poljem braka i ljubavi će 9. marta krenuti retrogradno, što će vas usmjeriti da više pažnje posvetite onome što duže vrijeme želite da poboljšate u vašoj emotivnoj vezi.

Trigon Sunca sa Jupiterom će uticati pozitivno na vašu komunikaciju sa partnerom i jedno drugome ćete izložiti nove prijedloge i ideje o zajedničkim ciljevima.

Ako ste slobodni:
Želite da započnete ozbiljnu vezu na duže staze. Tragaćete za nekim ko vam djeluje pouzdano u tom pogledu. Više će vam prijati neko ko je zabavan nego samo ozbiljan i praktičan.

Vi sami ste dovoljno praktični ali vam treba neko ko će znati da vas nasmije i oraspoloži. Šanse da upoznate nekoga sličnog imaćete 17. marta kada Mars bude ušao u znak Jarca. U početku ćete osjećati jaku fizičku privlačnost. Situacija se neće odvijati ka ozbiljnoj vezi nego više ka avanturi.

Nešto starije Djevice će naći sagovornika i osobu koja će sa njima dijeliti zajednička interesovanja. To je neko ko se nalazi u vašem susjedstvu. Nakon svega nekoliko izlazaka započećete razgovor o emocijama i do kraja mjeseca ćete ući u vezu.

Zdravlje
Vaše opšte zdravstveno stanje će biti osjetljivo tokom marta. Imunitet će vam biti oslabljen, pa su moguće prolazne virusne infekcije i upale, kao i prehlada. Tegobe ćete osjećati u koljenima i leđima, pa je potrebno da radite fizičke vježbe i da se više krećete. Izbjegavajte pretjerane napore. Bićete osjetljivi na stres.

Potrebna vam je psihofizička relaksacija. Prijaće vam voćne salate i prijesna hrana. Kombinacija zelene salate, mrkve, cvekle i celera uz dodatak mladog sira i maslina će pozitivno uticati na vaš imunitet.

Konzumirajte mlijeko i jogurt uz pahuljice od raži. Pasulj, grašak i boranija će vam takođe prijati. Meso uzimajte umjereno. Potrebno je da smanjite unos hljeba i slatkiša. Pojačajte vitamin B.
5, 10, 14, 19, 24
VAGA
Posao
Na početku marta Venera vaš vladar pravi trigon sa Jupiterom i pojačava vašu kreativnost. Imaćete snažnu inspiraciju koja će vam omogućiti da prioritetne radne zadatke sprovedete sa lakoćom u djelo i da načinite kreativni proboj ako se bavite poslovima gdje se od vas traži maštovitost ili sposobnost da druge animirate. Ovo vam može donijeti uspjeh u prosvjeti, umjetničkom radu i u oblastima zabave i estrade.

7. marta Venera ulazi u znak Ovna i u vaše polje javnosti. kako je Venera u Ovnu u izgonu i slaba, biće neophodno da više pažnje obratite na odnose sa poslovnim partnerima i klijentima, kao i na način na koji se predstavljate u javnosti.

Kvadrat Venere sa Saturnom će vam donijeti zastoje u završnom dijelu jednog značajnijeg poslovnog poduhvata koji je povezan sa građevinskim radovima, dizajnom i arhitekturom. Neke rokove ćete biti primorani da produžite.

Merkur će 20. marta praviti konjunkciju sa Venerom prije nego što 23. krene retrogradno. Ovo vam je povoljno vrijeme da sa jednim poslovnim partnerom pokrenete zajednički posao koji duže vrijeme čeka na red.

U trećoj dekadi marta Venera će praviti kvadrat sa Plutonom i konjunkciju sa Uranom. Iz neočekivanih izvora će vas snaći blokade koje mogu biti finansijskog i administrativnog tipa, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih radnih zadataka. Tek krajem mjeseca, kada Venera uđe u znak Bika, uspjet ćete da se izvučete iz blokade.

Na polju novca vas očekuje nestabilna situacija u prvoj polovini mjeseca. Potrebno je da izbjegavate da novac dajete na riječ jer bi neko mogao pokušati da vas prevari. Jupiter koji prolazi kroz vaše polje novca krenuće retrogradno, pa ćete morati da rješavate zaostala finansijska pitanja. Uložićete više napora da poboljšate stanje na vašem računu kada Mars uđe u Jarca od 17. marta.

Nezaposlene Vage će se potruditi da se dobro informišu gdje mogu da dobiju posao i oko toga će ići na razne sastanke i razgovore sa potencijalnim poslodavcima.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Pokazaćete voljenoj osobi koliko cijenite neke njene osobine i koliko vam znači što vam u nekim trenucima pomaže da bolje shvatite sebe. Vaš partner će sa radošću prihvatiti vaše znake pažnje.

Ulazak Venere u znak Ovna i vaše polje braka 7. marta dovešće do napetosti. Voljena osoba će se osjećati nesigurno i biće potrebno više pažnje i podrške sa vaše strane.

Kvadrat Venere sa Saturnom i Plutonom ukazaće vam šta je neophodno da mijenjate i popravljate u vezi vašeg zajedničkog života i unutar doma i porodice. Merkur kreće retrogradno 23. marta i naglašava neophodnost da sa parnerom rješavate nesuglasice i ono što vam pravi teškoće u vezi kroz razgovore i međusobno prilagođavanje.

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko ko vam iz prikrajka signalizira da mu se dopadate. Jedan vaš poznanik će vam objasniti da se radi o nekom ko je duže vrijeme zaljubljen u vas ali nema dovoljno hrabrosti da vam priđe.

Pokazaćete da ste otvoreni da se upoznate i već 4. marta kada Merkur bude pravi konjunkciju sa Venerom doći će do upozavanja. Nakon toga ćete početi da zajedno izlazite i osjećaćete obostranu privlačnost. Bez obzira na to, nešto će vas odbijati da započnete vezu.

Starije Vage će osjećati potrebu da budu slobodne, da se druže i izlaze. Sredinom mjeseca upoznaćete osobu sa kojom ćete ući u prolaznu avanturu, a koja će na vas ostaviti snažan utisak. Poželjet ćete više od avanture i potrudićete se da to dobijete.

Zdravlje
Potrebno je da više pažnje obratite svom zdravlju tokom marta. Slabosti su moguće u vezi cirkulacije i hormona. Potrebno vam je više kretanja i više boravka na čistom vazduhu. U tu svrhu bi vam prijao izlet u prirodu, posebno na planinu ili u šumu. Izdvojite vrijeme vikendom, koliko to budete u mogućnosti jer će to doprinijeti jačanju vašeg imuniteta.

Ishrana bi trebalo da vam sadrži više gradivnih materija, bjelančevina i skroba. To su meso, riba, mlijeko i mliječni proizvodi. Od mesa konzumirajte kuhano pileće ili juneće meso. Morska riba kao što je skuša sadrži materije potrebne vašem organizmu. Zelena salata takođe treba da vam se nađe na jelovniku. Umanjite unos bijelog hljeba i alkoholnog pića.
SRETNI BROJEVI: 3, 8, 11, 17, 24

ŠKORPIJA
Posao
U prvoj dekadi marta Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete jedan novi projekat koji se odnosi na uslužne djelatnosti i povezan je sa zabavom, ugostiteljstvom i kreativnošću.

Osim ovoga, očekuje vas više uspjeha i priliv novih klijenata ako se bavite oblastima zdravstva. Sunce će praviti sekstil sa Plutonom 11. marta, a 13. će praviti trigon sa Jupiterom. Ostvarićete uspješne dogovore sa investitorima u vezi velikih i dugoročnih projekata koji mogu biti vezani za građevinske radove, sportske priredbe, zabavne manifestacije i naučna istraživanja.

Veća zarada očekuje Škorpione koji se bave investicijama, bankarstvom i platnim prometom. Planiraćete da proširite svoju ponudu, posebno ako se bavite trgovačkom djelatnošću i u tu svrhu ćete pregovarati sa dobavljačima, saradnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima. Pregovori će se odvijati uspješno.

U trećoj dekadi marta Sunce će ući u znak Ovna i vaše polje usluga, ali će praviti teške aspekte, što vas upozorava da će biti neophodno da se prilagođavate okolnostima.

Sunce će praviti kvadrat sa Marsom 24. marta, a 29. će praviti kvadrat i sa Saturnom, što će dovesti do otežane saradnje sa poslovnim partnerima u vezi važnih poslovnih projekata. Doći će i do teškoća u saobraćaju i komunikaciji jer će Merkur krenuti retrogradno. To vam donosi teške pregovore.

Na polju novca vas očekuju pogodnosti na samom početku mjeseca kada Venera i Merkur budu pravili trigon sa Jupiterom. Poslužiće vas sreća, a osim toga ćete i mudro razmišljati i prihvatiti neophodan rizik u investicijama što će vam donijeti veće dobitke. Sredina marta vam donosi dobitke kroz oblasti zabave i igre na sreću.

Druga polovina mjeseca vam nije nakonjena finansijski, pa izbjegavajte veće troškove i zaduživanja.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da pokrenu startap posao u svojoj režiji jer će imati velike izglede da za to dobiju donacije ili subvencije.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Voljenoj osobi ćete pružati iskrene emocije i znat ćete da unesete više radosti, smijeha i zabave u vašu emotivnu vezu. Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom 4. marta i pokrenuće vas da više izlazite sa partnerom na mjesta za zabavu kao što su bioskop, pozorište i restorani. Posjećivaćete više nego obično koncerte i umjetničke manifestacije.

U drugoj polovini marta će Venera koja vlada vašim poljem ljubavi i braka praviti izazovne aspekte sa Saturnom i Plutonom. Nailazićete na nesuglasice i suprotstavljena mišljenja i stavove sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko međusobnih prijedloga i zajedničkih planova. Jedno drugome ćete nametati sopstvena rješenja. Izbjegavajte svađu.

Ako ste slobodni:
Početkom marta ćete se zaljubiti u nekoga ko će vam se na prvi pogled dopasti. To je osoba lijepe spoljašnjosti i dubokih osjećanja kojima će vas osvojiti. U početku će vam djelovati da postoje šanse da zavedete vašu simpatiju i da se između vas probude osjećanja ali ćete već u drugoj polovini marta shvatiti da je ona previše osjetljiva emotivno.

Između vas će doći do buđenja strasti ali će to ubrzo zamijeniti ljubomora i pretjerana očekivanja. Na sreću, šansa da uđete u vezu postoji.

Stariji Škorpioni će tražiti način da se približe nekome ko duže vrijeme zaokuplja njihovu pažnju ali će otkriti da je ta osoba teško pristupačna. Vaša upornost vam neće dati da odustanete ali ovog puta ćete naići na tvrd orah. Uspjeh nije siguran.

Zdravlje
Prva polovina marta vam donosi nestabilno zdravlje i podložnost upalama, virusnim infekcijama, pa čak i povredama. Merkur će praviti kvadrat sa Marsom koji je vaš vladar. Moguća je upala sa visokom temperaturom.

U drugoj polovini marta će Mars ući u Jarca gdje je u egzaltaciji, što će pojačati vaš imunitet i poboljšati fizičku kondiciju.

Korisne i neophodne namirnice u vašoj ishrani tokom marta biće one koje u sebi sadrže ugljene hidrate i vlakna, a to su proizvodi od žitarica, posebno ječma i ovsa. Zatim mrkva, pasulj i grašak. Prijaće vam još sušene smokve i urme. Smanjite unos mesa, mlijeka i mliječnih proizvoda. Slatkiše možete pojačati ali nemojte pretjerivati.
SRETNI BROJEVI: 7, 12, 14, 20, 26

NASTAVAK PROČITAJTE OVDJE

Najdetaljniji horoskop za mart 2019.: POSAO, FINANSIJE, LJUBAV, ZDRAVLJE, SRETNI BROJEVI I DATUMI